https://help.superhosting.bg/sftp.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

SFTP - Как да използвам сигурна връзка през FTP?

FTP
криптирана връзка с ftp, sftp, ssh ftp, сигурно ftp, сигурна ftp връзка, openssh

Препоръчително е да ползвате сигурна връзка при достъпването на хостинг акаунта през FTP. По този начин данните ви ще са защитени по време на предаването им в мрежата между вашия компютър и хостинг сървъра.

SFTP (SSH File Transfer Protocol) е протокол за достъп, управление и трансфер на файлове, намиращи се на отдалечен сървър. SFTP е разработен като разширение към SSH-2, за да добави способността за сигурен трансфер на файлове. Най-често SFTP се ползва заедно със SSH протокола, който от своя страна осигурява сигурно предаване на данните през сигурна връзка.

info-icon На всички сървъри за Linux хостинг при СуперХостинг.БГ се поддържа сигурна връзка със сървъра през SFTP (SSH File Transfer Protocol).
SFTP - Примерни данни за сигурна връзка със сървъра
Хост info-icon server.superhosting.bg
Порт 1022
Протокол SFTP - SSH File Transfer Protocol
Потребител основният потребител за cPanel
Парола паролата за този потребител
info-icon server - заменете с името на хостинг сървъра, на който се намира хостинг акаунта.
info-icon Бележка: За достъп през SFTP може да се използва само основния FTP потребител за хостинг акаунта.
info-icon Възможно е да се ползва сигурна връзка и за допълнително създадени FTP потребители, през FTPS - сигурна връзка през FTP с ползване на SSL/TLS.

500px270px
SuperHosting.BG
  FTP
 • Промяна на паролата за FTP потребител (cPanel)
  Промяна на паролата може да се извърши през същото меню, през което е създаден FTP потребителя в cPanel -> FTP Акаунти. Най-долу на страницата, в раздел FTP Акаунти ще видите списък... »
 • FTP потребител за Addon домейн в cPanel
  В контролния панел cPanel има недокументирана функционалност, чрез която е възможно за достъп през FTP да се ползва FTP потребител съдържащ името на съществуващ Addon домейн. Стандартно, за да качите файлове... »
 • Качване на сайт през FTP с Dreamweaver CC 13.x
  Първото, което е необходимо да направите, е да добавите нов уеб сайт в Dreamweaver – стъпка 1 до 6. 1. Отворете Dreamweaver и изберете от главното меню Site -> Manage Sites… 2.... »
 • FTPS - сигурна връзка през FTP с ползване на SSL/TLS
  Можете да осъществите сигурна, SSL криптирана, връзка при достъпването на хостинг акаунта през FTP. По този начин данните ви ще са защитени по време на предаването им в мрежата между... »
 • Connection closed by server with exitcode 128
  При всички Linux хостинг планове се предоставя SFTP достъп. Възможно е при работа по SFTP да се получи следното съобщение: Connection closed by server with exitcode 128 Причината за появата на съобщението се... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg