https://help.superhosting.bg/thunderbird-subscribe-imap-folders.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Mozilla Thunderbird - Абониране (subscribe) за IMAP папки

Настройки на e-mail клиент
thunderbird imap, thunderbird subscribe to folder, thunderbird imap folders, thunderbird subscribe to imap folder, thunderbird subscribe

След като сте създали имейл акаунт в Mozilla Thunderbird и сте избрали да се използва протокол IMAP, можете да изберете и кои папки ще се виждат и синхронизират за този имейл акаунт.

В случай че папките на имейл акаунта изчезнат от мейл клиента, можете да ползвате тази настройка за абониране (subscribe) за IMAP папки, за да се покажат отново.

Понякога причината да не се показват определени папки в имейл клиента е, че тези папки са създадени през друг имейл клиент или уеб мейл клиент.

Абониране за IMAP папки на имейл акаунт

За да се абонирате за определена IMAP папка в Mozilla Thunderbird кликнете с десен бутон върху името на имейл акаунта или някоя от папките и изберете Suscribe...

До опцията Suscribe можете да стигнете и през главното меню File -> Subscribe...

В отворилия се прозорец кликнете на бутона Refresh, за да се презареди списъка с актуалните папки на имейл акаунта. Абониране за IMAP папки на имейл акаунт
Избор на IMAP папки за абониране След като се зареди списъка с IMAP папки маркирайте желаната папка и кликнете на бутона Subscribe. Можете и само да поставите отметка вдясно от името на папката.
След като запишете настройките с бутона OK, в списъка с папки на имейл акаунта ще се визуализират новите папки. Списък с IMAP папките на имейл акаунт

500px270px
SuperHosting.BG
  Настройки на e-mail клиент
 • Настройка на имейл акаунт в Android 4.0+ (Gmail имейл клиент)
  По подразбиране имейл клиентът Gmail е наличен на повечето Android устройства. В случай че не откривате този клиент на вашето устройство, можете да го потърсите в Google Play магазина или... »
 • MS Outlook 2016 - Имейл настройки
  Проверка на настройките на добавен имейл акаунт За да отворите настройките, на вече добавен имейл акаунт в Outlook 2016, кликнете на File, след това на Account Settings и от падащото меню... »
 • iPhone (iOS 4/5/6) - Имейл настройки
  За да настроите пощата си на мобилен телефон iPhone 4, 4S, 5, следвайте описаните стъпки. В случай че сте обновили iOS версията на вашия iPhone, погледнете следната статия: iPhone (iOS... »
 • Какво е autodiscover, autoconfig?
  Autodiscover (MS Outlook) и AutoConfig (Thunderbird) е функционалност в имейл клиента за автоматично намиране и задаване на параметрите за връзка с входящия/изходящия мейл сървър. С тази функционалност потребителите могат много лесно... »
 • MS Outlook 2010 - Абониране (subscribe) за IMAP папки
  След като сте създали имейл акаунт в MS Outlook 2010 и сте избрали да се използва протокол IMAP, можете да изберете и кои папки ще се виждат и синхронизират за... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg