https://help.superhosting.bg/wordpress-tags.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Етикети (Tags) в WordPress

WordPress
етикети, тагове, tags, етикети в WordPress, тагове в WordPress

В WordPress към всяка публикация може да бъде асоциирана една или повече ключови думи наречени Етикети (Tags).

Етикети в WordPress

Етикетите подпомагат посетителите при навигирането и достъпването на всички публикации със специфичен етикет (tag). За разлика от категориите, етикетите нямат йерархична структура.

В повечето случаи етикетите са разположени под всяка публикация, към която са асоциирани, но това зависи и от използваната тема. Когато някой потребител кликне на съответния етикет, ще се визуализира страница с всички публикации, принадлежащи към този етикет.

Етикетите се управляват от панела "Публикации" -> "Етикети", където може да се извършват действията добавяне, изтриване и редактиране.

Добавяне на етикет

Създаване на нов етикет

От панела "Публикации" -> "Етикети" -> секция "Нов етикет" можете да добавите нов етикет.

Име - това е името, което ще се показва във вашия блог, като то трябва да бъде уникално.

Кратко име - това е версия на името, която ще се показва в URL адреса на браузъра при кликване върху етикета. Например, ако въведете "Етикет 1" за име и "етикет1" за кратко име, при достъпването на този етикет ще се покажат всички публикации принадлежащи към него, а URL адреса ще изглежда по следния начин - http://your-domain.com/?tag=етикет1 . Най - често краткото име е съставено от малки букви и съдържа само букви, цифри и тире. Също така и то трябва да бъде уникално.

Описание - кратко описание, което не се показва по подразбиране, но някои теми може и да го използват.

След като сте попълнили съответните полета, за да добавите етикета е необходимо да кликнете на бутона "Нов етикет". Също така, тези полета са налични и при редактиране на съществуващ вече етикет.

Добавяне на етикет към публикацияЗа да добавите един или няколко етикета към публикация, е необходимо да сте в режим на редакция на съответната публикация. Когато сте в този режим ще е наличен панела "Етикети". Можете да изберете етикети от списъка с най-често използвани етикети или да въведете нов в полето, след което да изберете Добавяне.

Можете да премахвате етикети, като кликнете на иконката с "х" вляво от етикета.

След като сте приключили с редакцията, кликнете на бутона "Обновяване", за да запазите промените.

500px270px
SuperHosting.BG
  WordPress
 • Активиране на Redis в WordPress (с Redis Object Cache)
  В WordPress може да бъде активирано кеширане с Redis, чрез ползване на допълнителен плъгин. Има различни плъгини, които дават възможност за ползване на Redis в WordPress, два от които са... »
 • Ръчна промяна на URL адреса (домейна) на WordPress сайт
  Преди да преминете към промяна на URL адреса на вашия WordPress сайт, трябва да имате предвид как и къде точно е записан той в базата данни. Така ще можете да... »
 • Активиране на Redis в WordPress (с W3 Total Cache)
  В WordPress може да бъде активирано кеширане с Redis, чрез ползване на допълнителен плъгин. Бележка: Преди да активирате Redis във вашия сайт, уверете се, че Redis е активиран в cPanel ->... »
 • Инсталация на WP-CLI
  WP-CLI е инсталиран на всички сървъри за споделен Linux хостинг, при СуперХостинг.БГ. В cPanel -> WordPress Manager by SuperHosting -> WP-CLI можете да видите дали WP-CLI е активиран за хостинг... »
 • Активиране на SSL - WordPress Manager by SuperHosting
  През WordPress мениджъра можете, с един клик на мишката, да инсталирате SSL сертификат и да го конфигурирате за работа с вашия WordPress сайт. Преди да е възможно да инсталирате SSL сертификат,... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg