https://help.superhosting.bg/wordpress.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Какво е WordPress?

WordPress
wordpress, cms wordpress, какво е wordpress, предимства на wordpress, wordpress сайт, wordpress блог, wp сайт, wp блог

WordPress е изключителен инструмент, с който можете да представите идеите си в Уеб пространството. WordPress представлява готова система за управление на съдържанието (CMS), чрез която лесно и бързо можете да създадете свой собствен сайт.

Основните предимствата на WordPress са бързата и лесна инсталация, преведен е на български език, лесен за поддръжка. Дава възможност за специфични модификации спрямо нуждите, чрез наличието на множество плъгини (plugins). Голямото разнообразие на темплейти (themes) от своя страна ви осигурява възможността за различна, уникална визия на вашия сайт.

Казано накратко - WordPress е полезен в случаите, в които искате да пишете в блога си, а не да се борите с него.

500px270px
SuperHosting.BG
  WordPress
 • Активиране на Redis в WordPress (с Redis Object Cache)
  В WordPress може да бъде активирано кеширане с Redis, чрез ползване на допълнителен плъгин. Има различни плъгини, които дават възможност за ползване на Redis в WordPress, два от които са... »
 • Ръчна промяна на URL адреса (домейна) на WordPress сайт
  Преди да преминете към промяна на URL адреса на вашия WordPress сайт, трябва да имате предвид как и къде точно е записан той в базата данни. Така ще можете да... »
 • Активиране на Redis в WordPress (с W3 Total Cache)
  В WordPress може да бъде активирано кеширане с Redis, чрез ползване на допълнителен плъгин. Бележка: Преди да активирате Redis във вашия сайт, уверете се, че Redis е активиран в cPanel ->... »
 • Инсталация на WP-CLI
  WP-CLI е инсталиран на всички сървъри за споделен Linux хостинг, при СуперХостинг.БГ. В cPanel -> WordPress Manager by SuperHosting -> WP-CLI можете да видите дали WP-CLI е активиран за хостинг... »
 • Активиране на SSL - WordPress Manager by SuperHosting
  През WordPress мениджъра можете, с един клик на мишката, да инсталирате SSL сертификат и да го конфигурирате за работа с вашия WordPress сайт. Преди да е възможно да инсталирате SSL сертификат,... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg