https://help.superhosting.bg/access-cpanel-and-webmail-on-port-80.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Достъп до контролния панел cPanel и Webmail през порт 80

Имейл (e-mail)
cpproxy, cPanel proxy, достъп до контролния панел на порт 80, порт 2082, блокиран порт 2082

С всички Linux хостинг планове от СуперХостинг.БГ се предлага контролен панел за достъп до хостинг акаунта, както и достъп до уебмейл. За достъп до контролния панел може да се ползва следният адрес:

http://your-domain.tld/cpanel

При зареждане на посочения адрес, той се променя на:

http://your-domain.tld:2082

Бележка: Необходимо е да заместите your-domain.tld с името на вашия домейн.

Възможно е обаче този порт да е блокиран от Firewall на компютъра, който се ползва или от публични или от корпоративни мрежи. Ако посоченият порт е блокиран, може да се използва алтернативен адрес за достъп:

http://cpanel.your-domain.tld

По този начин достъпът до контролния панел се осъществява на порт 80. По аналогичен начин може да се достъпва уебмейл и WHM панела (за реселърски акаунти):

Уебмейл - http://webmail.your-domain.tld

WHM - http://whm.your-domain.tld

info-icon Важно: За да може да се ползват алтернативните адреси е необходимо домейнът да е насочен към хостинг акаунта с DNS сървъри. В случай че домейн е насочен с А запис, то в DNS зоната, която управлява домейна, трябва да се добавят посочените поддомейни да сочат към споделения IP адрес на хостинг сървъра, на който е разположен акаунтът.

500px270px
SuperHosting.BG
  Имейл (e-mail)
 • Настройка на имейл акаунт в Android 4.0+ (Gmail имейл клиент)
  По подразбиране имейл клиентът Gmail е наличен на повечето Android устройства. В случай че не откривате този клиент на вашето устройство, можете да го потърсите в Google Play магазина или... »
 • MS Outlook 2016 - Имейл настройки
  Проверка на настройките на добавен имейл акаунт За да отворите настройките, на вече добавен имейл акаунт в Outlook 2016, кликнете на File, след това на Account Settings и от падащото меню... »
 • Имейл адрес по подразбиране в cPanel
  През меню (Имейл) Имейл адрес по подразбиране в cPanel, можете да определите какво ще се случва с писмата, които са изпратени към невалидни имейл адреси на даден домейн. От тук можете... »
 • Интелигентна спам защита
  Към всички хостинг планове и Managed VPS сървърите, предлагани от СуперХостинг.БГ, е включена стандартна защита от спам имейл съобщения. Към планове СуперПро и СуперХостинг, както и всички Managed VPS услуги, се... »
 • iPhone (iOS 4/5/6) - Имейл настройки
  За да настроите пощата си на мобилен телефон iPhone 4, 4S, 5, следвайте описаните стъпки. В случай че сте обновили iOS версията на вашия iPhone, погледнете следната статия: iPhone (iOS... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg