https://help.superhosting.bg/cpanel-login-with-ssl.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Достъп до cPanel чрез ползване на сигурна (SSL) връзка

Контролен панел cPanel
Контролен панел, SSL, cpanel, login

За да може връзката между вашия компютър и контролния панел cPanel да бъде сигурна, трябва да използвате SSL. SSL е протокол, който осигурява криптирана връзка между вашия браузър и сървъра. По този начин трети лица не могат да достигнат до важна информация като пароли, FTP акаунти и други.

Как да използвате такъв тип връзка при работа с контролния панел (cPanel)?

За да бъде връзката със сървъра криптирана, вместо обичайния адрес за влизане в контролния панел http://ime_na_domain.com/cpanel
използвайте:

https://ime-na-domain.com:2083/

При отварянето на този адрес ще се появи предупреждение, че сертификатът не е издаден за вашия домейн. Причината за това е, че има валиден SSL сертификат, който е издаден за името на хостинг сървъра, на който е разположен вашият акаунт. Ще се появи и въпрос дали желаете да продължите. Потвърдете, че желаете и влезте в своя акаунт в контролния панел. При този начин на достъп можете да бъдете сигурни, че неоторизирани лица не могат да прихванат информацията протичаща между вашия компютър и сървъра.

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Проверка, статус и особености на кеширането в SuperCache
  В случай че извършвате прецизна настройка на SuperCache, при тестване на опциите му от голяма помощ ще са специалните HTTP статус хедъри, които ще получавате. Системата на SuperCache е настроена... »
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg