https://help.superhosting.bg/add-options-to-your-products.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Shopiko - Как да добавите варианти към вашите продукти

Shopiko
продукти с варианти, добавяне на продукт, варианти и характеристики

Използвайте варианти и разновидности

При добавяне на нов продукт (Каталог > Продукти > Добави продукт) или при редакция на вече съществуващи артикули, може да използвате опцията за добавяне на варианти с различни параметри. Кога е подходящо да използвате тази функционалност? Добавянето на варианти е подходяща възможност, ако предлагате артикули с различен цвят, размер, материал, опаковка и всякакви други характеристики.

Вижте подробен видео урок как да добавяте и редактирате варианти за всеки продукт в магазина ви:

 

Съдържание на видеото:

0:05 - Как да добавите варианти към вашите продукти? (Например: тениски в различни размери и цветове)
1:30 - Как да редактирате добавените варианти? (Например: промяна на количества, цена, редакция на снимка и др.)
2:23 - Как да добавите нов вариант - размер S в черно?
2:57 - Сега създайте варианти за всички останали размери в черно
3:32 - Добавете размер S в комбинация с червен цвят

Допълнителна информация

 • Варианти и характеристики на продуктаПри натискане на бутона "Добави варианти" се появява полето "Параметър", в което може да създадете нови или да изберете, предварително въведени "Предефинирани параметри".
 • Запазване като скриптАко желаете да добавите различна снимка към всеки от вариантите, които сте добавили, е нужно първо да натиснете бутона "Запази като скрит" при новосъздаден продукт или "Запис" при  редактиране на съществуващ артикул. Веднага след запазването на добавените варианти и прилежащите им параметри ще се появи и полето за снимка.
 • Срещу всеки от добавените варианти има два бутона -Screen Shot 2016-02-15 at 14.32.06
  • при натискане на първия бутон може да запазите въведения параметър и да го използвате отново в бъдеще.
  • с бутона, ознчен с X, можете да изтриете всеки от създадените варианти.
 • Ако предлагате продукти, свързани с допълнителни аксесоари, опаковки и т.н., можете да ги добавите, използвайки бутона "Нова добавка".

info-iconВажно: Към всеки създаден вариант може да зададете индивидуална снимка. Например: ако имате 4 модела тениски в различни разцветки, при избор на една от тях, главната снимка се променя с цвета, който сте избрали.

500px270px
SuperHosting.BG
  Shopiko
 • Shopiko - Настройки на продуктовия каталог
  Настройките на каталога с продукти са свързани с показването и подреждането на продуктите в онлайн магазина. За да промените настройките, влезте в администрацията - Каталог -> Настройки. Подреждане на продуктите От тук... »
 • Shopiko - Модул за връзка с Rapido (куриерски услуги)
  С допълнението "Rapido товарителница"? във вашия онлайн магазин ще можете да ползвате услугите на куриерска компания Rapido. Чрез този модул ще имате връзка със системата на спедитора, което позволява изчисляване на... »
 • Shopiko - Създаване на поръчка през администрацията на онлайн магазина
  Стандартно вашите клиенти могат да правят поръчки директно през онлайн магазина, като избират продукти и попълват онлайн форма. За още по-голямо удобство на вашите клиенти, можете да добавите и възможност за поръчка... »
 • Shopiko - Ваучери (Маркетинг)
  С функционалността Ваучери във вашия онлайн магазин Shopiko можете да създадете ваучери, които да използвате за привличане на нови или за награда на настоящите ви клиенти. Ваучерите може да са еднократни,... »
 • Безплатен SSL сертификат в Shopiko - Let’s Encrypt
  В услугата за създаване на онлайн магазини Shopiko, можете да инсталирате безплатен SSL сертификат. В меню Настройки -> Сигурност можете да инсталирате вашия сертификат за сигурност Let’s Encrypt, само с един... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg