https://help.superhosting.bg/add-quantities-to-products-in-your-shopiko-store.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Shopiko - Как да добавите количества за вашите продукти?

Shopiko
количества, следене на наличности, наличности в онлайн магазина

Добавете количества на артикулите в онлайн магазина

Първо изберете продукта (Каталог > Продукти), в който желаете да активирате опцията за следене на количества. Тук имате две опции - Не се следи наличност и Следене на наличности. Всяка от тях се активира само с един клик.

Когато активирате следенето на наличности, въведете желаното от вас количество в полето. Сега остава да изберете дали вашите продукти ще могат да се поръчват след изчерпване на наличностите или не. Тази опция може да активирате с поставянето на отметка, позиционирана вдясно от полето за количество.

Вижте и кратко видео, което показва как да активирате функцията за следене на продуктовата наличност:

 

500px270px
SuperHosting.BG
  Shopiko
 • Shopiko - Настройки на продуктовия каталог
  Настройките на каталога с продукти са свързани с показването и подреждането на продуктите в онлайн магазина. За да промените настройките, влезте в администрацията - Каталог -> Настройки. Подреждане на продуктите От тук... »
 • Shopiko - Модул за връзка с Rapido (куриерски услуги)
  С допълнението "Rapido товарителница"? във вашия онлайн магазин ще можете да ползвате услугите на куриерска компания Rapido. Чрез този модул ще имате връзка със системата на спедитора, което позволява изчисляване на... »
 • Shopiko - Създаване на поръчка през администрацията на онлайн магазина
  Стандартно вашите клиенти могат да правят поръчки директно през онлайн магазина, като избират продукти и попълват онлайн форма. За още по-голямо удобство на вашите клиенти, можете да добавите и възможност за поръчка... »
 • Shopiko - Ваучери (Маркетинг)
  С функционалността Ваучери във вашия онлайн магазин Shopiko можете да създадете ваучери, които да използвате за привличане на нови или за награда на настоящите ви клиенти. Ваучерите може да са еднократни,... »
 • Безплатен SSL сертификат в Shopiko - Let’s Encrypt
  В услугата за създаване на онлайн магазини Shopiko, можете да инсталирате безплатен SSL сертификат. В меню Настройки -> Сигурност можете да инсталирате вашия сертификат за сигурност Let’s Encrypt, само с един... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg