https://help.superhosting.bg/add-shop-news.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Shopiko - Добавяне на новини

Shopiko
добавяне на новини в онлайн магазина, добавяне на новина в онлайн магазина

За да създадете положително отношение и да предразположите потребителите да посещават вашият онлайн магазин постоянно, може да добавяте новини и да обновявате редовно информацията в сайта.

Всяка новина се въвежда отделно. В администрацията на магазина изберете Страници от главното меню, след това кликнете на подменю Новини и "Добави новина":

Добавяне на новина в магазина

За всяка новина можете да въведете следните данни:

 • Дата;
 • Заглавие;
 • Кратък текст - появява се в списъка с всички новини на сайта ви. Ролята му е да създава интерес към останалата част от статията;
 • Пълен текст - показва се след като потребителят кликне върху новината;
 • Снимка (незадължително).

След като приключите с въвеждането на данните кликнете на бутона "Запис" , за да запишете направените промени.

За да редактирате вече въведен запис, натиснете на линка "редактирай записа".

За да изтриете новина, кликнете на "редактирай записа" , след което изберете бутона Изтриване.

В случай, че не желаете тази секция да се показва във вашия онлайн магазин, може да я скриете като маркирате Показвай на сайта: Не в горния десен ъгъл на страницата.

500px270px
SuperHosting.BG
  Shopiko
 • Shopiko - Настройки на продуктовия каталог
  Настройките на каталога с продукти са свързани с показването и подреждането на продуктите в онлайн магазина. За да промените настройките, влезте в администрацията - Каталог -> Настройки. Подреждане на продуктите От тук... »
 • Shopiko - Модул за връзка с Rapido (куриерски услуги)
  С допълнението "Rapido товарителница"? във вашия онлайн магазин ще можете да ползвате услугите на куриерска компания Rapido. Чрез този модул ще имате връзка със системата на спедитора, което позволява изчисляване на... »
 • Shopiko - Създаване на поръчка през администрацията на онлайн магазина
  Стандартно вашите клиенти могат да правят поръчки директно през онлайн магазина, като избират продукти и попълват онлайн форма. За още по-голямо удобство на вашите клиенти, можете да добавите и възможност за поръчка... »
 • Shopiko - Ваучери (Маркетинг)
  С функционалността Ваучери във вашия онлайн магазин Shopiko можете да създадете ваучери, които да използвате за привличане на нови или за награда на настоящите ви клиенти. Ваучерите може да са еднократни,... »
 • Безплатен SSL сертификат в Shopiko - Let’s Encrypt
  В услугата за създаване на онлайн магазини Shopiko, можете да инсталирате безплатен SSL сертификат. В меню Настройки -> Сигурност можете да инсталирате вашия сертификат за сигурност Let’s Encrypt, само с един... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg