https://help.superhosting.bg/cloudflare-activation.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

CloudFlare - активация

Контролен панел cPanel
cloudflare, cdn, cdn hosting, cloudflare активация

CloudFlare представлява CDN (Content Delivery Network). CloudFlare кешира статичното съдържание като изображения, CSS и Javascript на сайт и тъй като разполага със сървъри по цял свят, кешираното съдържание се сервира от най-близката локация до тази на потребителя.

Сайтовете, които ползват CloudFlare:

Зареждат 30% по-бързо
Ползват 60% по-малко трафик
Генерират 65% по-малко заявки към уеб сървъра
Получават допълнителна сигурност

CloudFlare можете да активирате от контролния панел cPanel на хостинг акаунта. След като влезете в панела е необходимо да изберете меню "CloudFlare". Ще видите следния екран:

Активация на CloudFlare

След успешна активация ще се зареди следният екран:

Успешно активиране на CloudFlare

За активиране на CloudFlare на сайт, трябва да натиснете на сивото облаче. След успешно активиране цветът на облачето се сменя на оранжево.

Пускане на CloudFlare

Необходимо е да изчакате опресняването на DNS информацията, което може да отнеме до 4 часа. След този период статичното съдържание на вашия сайт ще се сервира от CLoudFlare.

CloudFlare може да работи само за поддомейна www. Ако за вашия сайт не е настроено пренасочване, без значение как ще се изпише домейна - с или без www, можете да настроите пренасочване, за да се зарежда винаги с www.

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Проверка, статус и особености на кеширането в SuperCache
  В случай че извършвате прецизна настройка на SuperCache, при тестване на опциите му от голяма помощ ще са специалните HTTP статус хедъри, които ще получавате. Системата на SuperCache е настроена... »
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg