https://help.superhosting.bg/cpanel-bandwidth-usage.html
 • bg
 • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

cPanel - Трафик статистики

Контролен панел cPanel
cpanel bandwidth, cpanel bandwidth stats, cpanel bandwidth usage

cPanel - Данни за генерирания до момента трафикОт меню Трафик в cPanel можете да проследите реализирания до момента трафик от хостинг акаунта.

Данните за трафика са генерирани от услугите HTTP (уеб достъп), IMAP/POP3 (входяща мейл кореспонденция), SMTP (изходяща мейл кореспонденция) и FTP (качване и сваляне на съдържание).

Сравнителни графики на трансфера на данни може да се видят за последните 24 часа, последната седмица, последната година. В тези графики се показва скоростта на трансфер на данни (KB/min. - килобайта в минута), средно при петминутни интервали.

Сравнителна графика за трансфера на данни, по услугиТази информация може да е полезна за установяване на пиково потребление на трафик за дадена услуга (HTTP, IMAP...), например за месеците април, август и февруари се забелязва скок в потреблението, спрямо другите месеци.

В кръговите диаграми са представени данни за общия генериран трафик за всеки един месец (в списъка с месеци).

Статистики за трафика се генерират за всеки отделен домейн в cPanel. В списъците тези домейни са представени като поддомейни към основния домейн за хостинг акаунта. С кликване върху дадена услуга можете да видите генерирания трафик по дни, общия и HTTP трафик.

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Проверка, статус и особености на кеширането в SuperCache
  В случай че извършвате прецизна настройка на SuperCache, при тестване на опциите му от голяма помощ ще са специалните HTTP статус хедъри, които ще получавате. Системата на SuperCache е настроена... »
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg