https://help.superhosting.bg/cpanel-bandwidth-usage.html
  • bg
  • en

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

cPanel - Трафик статистики

Контролен панел cPanel
cpanel bandwidth, cpanel bandwidth stats, cpanel bandwidth usage

cPanel - Данни за генерирания до момента трафикОт меню Трафик в cPanel можете да проследите реализирания до момента трафик от хостинг акаунта.

Данните за трафика са генерирани от услугите HTTP (уеб достъп), IMAP/POP3 (входяща мейл кореспонденция), SMTP (изходяща мейл кореспонденция) и FTP (качване и сваляне на съдържание).

Сравнителни графики на трансфера на данни може да се видят за последните 24 часа, последната седмица, последната година. В тези графики се показва скоростта на трансфер на данни (KB/min. - килобайта в минута), средно при петминутни интервали.

Сравнителна графика за трансфера на данни, по услугиТази информация може да е полезна за установяване на пиково потребление на трафик за дадена услуга (HTTP, IMAP...), например за месеците април, август и февруари се забелязва скок в потреблението, спрямо другите месеци.

В кръговите диаграми са представени данни за общия генериран трафик за всеки един месец (в списъка с месеци).

Статистики за трафика се генерират за всеки отделен домейн в cPanel. В списъците тези домейни са представени като поддомейни към основния домейн за хостинг акаунта. С кликване върху дадена услуга можете да видите генерирания трафик по дни, общия и HTTP трафик.

500px270px
SuperHosting.BG

Коментари

avatar
  Абониране  
Уведоми ме при
Всички права запазени © 2005-2018 , www.superhosting.bg