https://help.superhosting.bg/cpanel-login.html
 • bg
 • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Как да осъществя достъп до контролния панел cPanel?

Контролен панел cPanel
контролен панел, достъп до cpanel, влизане в контролен панел, влизане в cpanel

Имейлът, който ви е изпратен след създаването на вашия хостинг акаунт, съдържа пълно описание на начините, по които можете да осъществите достъп до контролния панел cPanel за управление на акаунта. Единият от начините за достъп е да изпишете името на основния домейн на вашия акаунт и да добавите "/cpanel" към него.

Пример: www.ime-na-domein.com/cpanel

В появилия се прозорец се въвеждат потребителското име и паролата, предоставени ви след създаването на вашия хостинг акаунт.

Чрез показания по-горе начин се осъществява достъп до контролния панел по некриптиран канал.

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Проверка, статус и особености на кеширането в SuperCache
  В случай че извършвате прецизна настройка на SuperCache, при тестване на опциите му от голяма помощ ще са специалните HTTP статус хедъри, които ще получавате. Системата на SuperCache е настроена... »
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg