https://help.superhosting.bg/e-media-type-e-business.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Електронна медия (вид е-бизнес)

Собствен електронен бизнес

Електронните медии са силен трафичен "магнит" за потребителите в интернет. Поддържането на електронна медия е отличен начин за генериране на висок трафик.

Дори създаването на обикновен блог (weblog) е форма на електронна медия, която ще се разраства благодарение на вашите статии и коментарите към тях на вашите посетители. Ако разполагате с хостинг от СуперХостинг.БГ можете веднага да инсталирате свой уеблог през WordPress мениджъра в контролния панел cPanel.

Разбира се може да създадете истинско електронно списание, с материали за строго определена категория, например за спорт, мода, туризъм, информационни технологии и т.н. За целта ви е необходим софтуер, който да позволява администриране на съдържанието - добавяне на ново съдържание по различни категории и подкатегории, възможност за преработка на готовото съдържание и т.н. За своята електронна медия може да използвате поръчков софтуер или готовия софтуер за управление на съдържанието WordPress, който се предлага с всеки хостинг пакет на СуперХостинг.БГ. Необходимо ще бъде само да отделите известно време, за да се запознаете с административния панел на WordPress.

В интернет непрекъснато се влива огромен поток новини и информация на всякаква тематика, които може да използвате в своето електронно списание. Ако сте наясно с материята (предполага се, че е така), тогава вие ще сте в състояние да пишете собствени статии по различни проблеми, свързани с темата на вашата електронна медия. Писането на статии по определени теми е отличен начин за привличане на трафик, тъй като търсачките работят чрез търсене по ключови думи - колкото повече материали напишете по дадена тема, толкова повече словосъчетания с ключовите думи за темата ще използвате. Това ще направи сайта ви по-лесно откриваем при търсене през търсещите машини. Същевременно статиите с интересна и полезна информация ще ви спечелят постоянни читатели, т.е. ще осигурят постоянен таргетиран трафик към сайта от посетители, които се интересуват от съответната тематика.

500px270px
SuperHosting.BG

Коментари

avatar
  Абониране  
Уведоми ме при
Всички права запазени © 2005-2018 , www.superhosting.bg