https://help.superhosting.bg/mobile-shop-site.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Shopiko - Активиране на мобилна версия на онлайн магазина

Shopiko
мобилна версия на онлайн магазина, мобилна версия на Shopiko

Мобилната версия или версията за мобилни телефони, представлява оптимизирана версия на вашия онлайн магазин, специално за разглеждане през различни мобилни телефони.

Дизайнът на мобилната версия на онлайн магазина предлага много добро потребителско преживяване и е оптимизиран за SEO за мобилни устройства. Ключов елемент, от гледна точка на оптимизацията в мобилната версия, са добавените структурирани данни в навигационното меню тип breadcrumbs.

За да активирате мобилната версия влезте в административния панел, изберете от главното меню Настройки и след това Мобилна версия и маркирайте опцията Активна мобилна версия:

Мобилна версия на магазина
В случай, че предпочитате продуктите ви да се визуализират само с изображения (без текстови заглавия), използвайте опцията "Скриване имената на продуктите в списъка".

Примерен мобилен изглед от началната страница

Примерен мобилен изглед от началната страница

Примерен мобилен изглед от продуктовата страница

Примерен мобилен изглед от продуктовата страница

info-icon Преоткрийте потенциала на онлайн бизнеса с активирането на мобилна версия за вашия Shopiko онлайн магазин.

500px270px
SuperHosting.BG
  Shopiko
 • Shopiko - Настройки на продуктовия каталог
  Настройките на каталога с продукти са свързани с показването и подреждането на продуктите в онлайн магазина. За да промените настройките, влезте в администрацията - Каталог -> Настройки. Подреждане на продуктите От тук... »
 • Shopiko - Модул за връзка с Rapido (куриерски услуги)
  С допълнението "Rapido товарителница"? във вашия онлайн магазин ще можете да ползвате услугите на куриерска компания Rapido. Чрез този модул ще имате връзка със системата на спедитора, което позволява изчисляване на... »
 • Shopiko - Създаване на поръчка през администрацията на онлайн магазина
  Стандартно вашите клиенти могат да правят поръчки директно през онлайн магазина, като избират продукти и попълват онлайн форма. За още по-голямо удобство на вашите клиенти, можете да добавите и възможност за поръчка... »
 • Shopiko - Ваучери (Маркетинг)
  С функционалността Ваучери във вашия онлайн магазин Shopiko можете да създадете ваучери, които да използвате за привличане на нови или за награда на настоящите ви клиенти. Ваучерите може да са еднократни,... »
 • Безплатен SSL сертификат в Shopiko - Let’s Encrypt
  В услугата за създаване на онлайн магазини Shopiko, можете да инсталирате безплатен SSL сертификат. В меню Настройки -> Сигурност можете да инсталирате вашия сертификат за сигурност Let’s Encrypt, само с един... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg