https://help.superhosting.bg/move-wp-to-new-account.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Преместване на WordPress от един хостинг акаунт в друг

WordPress
преместване, WordPress, местене на WP, преместване на сайт на WordPress

В случай че желаете да преместите вече изготвен и разработен сайт на WordPress, на нов хостинг акаунт, като запазите всички съществуващи настройки и съдържание, е необходимо да изпълните следните стъпки:

 1. Файлове
  Необходимо е да изтеглите цялото файловото съдържание на системата, локално на вашия компютър, след което да го качите в ново-активирания хостинг акаунт.
 2. База данни
  Съдържанието на базата данни, с която работи системата, трябва да бъде експортирано от стария акаунт и да се импортира в новосъздадена база данни в новия хостинг акаунт.
 3. За да функционира системата е необходимо да се редактира конфигурационния файл wp-config.php, в който се дефинира връзката с базата данни. Детайлна информация относно гореописаните действия можете да намерите в статията: Преместване/прехвърляне на сайт от един хостинг акаунт в друг

500px270px
SuperHosting.BG
  WordPress
 • Активиране на Redis в WordPress (с Redis Object Cache)
  В WordPress може да бъде активирано кеширане с Redis, чрез ползване на допълнителен плъгин. Има различни плъгини, които дават възможност за ползване на Redis в WordPress, два от които са... »
 • Ръчна промяна на URL адреса (домейна) на WordPress сайт
  Преди да преминете към промяна на URL адреса на вашия WordPress сайт, трябва да имате предвид как и къде точно е записан той в базата данни. Така ще можете да... »
 • Активиране на Redis в WordPress (с W3 Total Cache)
  В WordPress може да бъде активирано кеширане с Redis, чрез ползване на допълнителен плъгин. Бележка: Преди да активирате Redis във вашия сайт, уверете се, че Redis е активиран в cPanel ->... »
 • Инсталация на WP-CLI
  WP-CLI е инсталиран на всички сървъри за споделен Linux хостинг, при СуперХостинг.БГ. В cPanel -> WordPress Manager by SuperHosting -> WP-CLI можете да видите дали WP-CLI е активиран за хостинг... »
 • Активиране на SSL - WordPress Manager by SuperHosting
  През WordPress мениджъра можете, с един клик на мишката, да инсталирате SSL сертификат и да го конфигурирате за работа с вашия WordPress сайт. Преди да е възможно да инсталирате SSL сертификат,... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg