https://help.superhosting.bg/number-of-visible-files-in-ftp.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Брой видими файлове и директории по FTP

FTP
FTP, SFTP, files, dirs, файлове, директории

При използване на FTP протокол за достъп до съдържанието на хостинг акаунт е зададен максимален брой файлове и директории, които да се виждат. Видими са до 2000 файла и директории.

В случай че в дадена директория сте разположили по-голям брой файлове и/или директории и желаете да ги видите или преместите, е необходимо да използвате криптирана връзка (SFTP). При използването на SFTP са видими всички файлове и директории.

Как да използвам криптирана връзка за достъп посредством FTP?

Съвет от СуперХостинг.БГ: Препоръчително е разположените в акаунта файлове да са организирани в поддиректории, например групирани по различни критерии - година, месец, дата, категория или др. Така се избягва натрупване на много файлове в една директория. Това води и до по-лесно управление на съдържанието и се избягват проблеми с бързодействието на сайта.

500px270px
SuperHosting.BG
  FTP
 • Промяна на паролата за FTP потребител (cPanel)
  Промяна на паролата може да се извърши през същото меню, през което е създаден FTP потребителя в cPanel -> FTP Акаунти. Най-долу на страницата, в раздел FTP Акаунти ще видите списък... »
 • FTP потребител за Addon домейн в cPanel
  В контролния панел cPanel има недокументирана функционалност, чрез която е възможно за достъп през FTP да се ползва FTP потребител съдържащ името на съществуващ Addon домейн. Стандартно, за да качите файлове... »
 • Качване на сайт през FTP с Dreamweaver CC 13.x
  Първото, което е необходимо да направите, е да добавите нов уеб сайт в Dreamweaver – стъпка 1 до 6. 1. Отворете Dreamweaver и изберете от главното меню Site -> Manage Sites… 2.... »
 • FTPS - сигурна връзка през FTP с ползване на SSL/TLS
  Можете да осъществите сигурна, SSL криптирана, връзка при достъпването на хостинг акаунта през FTP. По този начин данните ви ще са защитени по време на предаването им в мрежата между... »
 • Connection closed by server with exitcode 128
  При всички Linux хостинг планове се предоставя SFTP достъп. Възможно е при работа по SFTP да се получи следното съобщение: Connection closed by server with exitcode 128 Причината за появата на съобщението се... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg