https://help.superhosting.bg/reading-settings-in-wordpress.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Настройки за четене в WordPress

WordPress
настройки за четене, визуализиция на блога, подредба на страниците

Меню Четене в WordPressВ меню Настройки -> Четене в WordPress можете да промените начина, по който се показва съдържанието в сайта.

Можете да определите началната страница, броя на публикациите на страница, броя на публикациите (в пълен текст или само резюме) за RSS новините и видимостта на сайта за търсещите машини.

Начална страница на сайта

Настройки за началната страница в WordPress

В тази част можете да изберете какво да се показва на начална страница на сайта.

(1) Последни публикации: На началната страница на сайта ще се показват публикациите като списък,  сортирани по хронологичен критерии (последните се показват първи). Класическите блогове използват предимно тази опция.

(2) Статична страница: Възможността за задаване на статична страница се показва само, ако имате създадени една или повече страници.  Ако изберете тази опция може да създадете две страници, едната ще бъде началната страница, а другата - за последните ви публикации.

(3) Начална страница - Изберете създадена от вас страница от падащото меню.

(4) Страница за публикации - Изберете страница от падащото меню. Ако не изберете страница тук, вашите публикации ще бъдат достъпни чрез други навигационни функции като категория, календар, меню, джаджа или архив. Дори ако избраната страница е защитена с парола, посетителите няма да бъдат попитани за парола, когато преглеждат мненията на страницата.

Останалите настройки

Допълнителни настройки за четене в WordPress

(1) В блога се показват най-много: По колко публикации да се показват на страница.

(2) Хранилките показват последните:  По колко публикации да се показват в RSS новините. По подразбиране RSS новините са достъпни на адрес http://mysitename.com/feed

(3) За всяка публикация в хранилката се показва: Изберете дали да се показва цялото съдържание на публикацията или само резюме (обобщение).

(4) Видимост на сайта за търсещи машини:  Активирайте тази опция само в случай че не желаете ботовете на търсещите машини да индексират вашия сайт.

След задаване на необходимите настройки, кликнете на Запис на промените, за да запазите извършените промени.

500px270px
SuperHosting.BG
  WordPress
 • Активиране на Redis в WordPress (с Redis Object Cache)
  В WordPress може да бъде активирано кеширане с Redis, чрез ползване на допълнителен плъгин. Има различни плъгини, които дават възможност за ползване на Redis в WordPress, два от които са... »
 • Ръчна промяна на URL адреса (домейна) на WordPress сайт
  Преди да преминете към промяна на URL адреса на вашия WordPress сайт, трябва да имате предвид как и къде точно е записан той в базата данни. Така ще можете да... »
 • Активиране на Redis в WordPress (с W3 Total Cache)
  В WordPress може да бъде активирано кеширане с Redis, чрез ползване на допълнителен плъгин. Бележка: Преди да активирате Redis във вашия сайт, уверете се, че Redis е активиран в cPanel ->... »
 • Инсталация на WP-CLI
  WP-CLI е инсталиран на всички сървъри за споделен Linux хостинг, при СуперХостинг.БГ. В cPanel -> WordPress Manager by SuperHosting -> WP-CLI можете да видите дали WP-CLI е активиран за хостинг... »
 • Активиране на SSL - WordPress Manager by SuperHosting
  През WordPress мениджъра можете, с един клик на мишката, да инсталирате SSL сертификат и да го конфигурирате за работа с вашия WordPress сайт. Преди да е възможно да инсталирате SSL сертификат,... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg