Подновяване на услуги

Подновяването на услуги при СуперХостинг.БГ може да се извърши бързо и лесно по два начина.

Бърза поръчка за подновяване (през имейл уведомлението)

При наближаване на датата на изтичане на дадена услуга, ще Ви изпратим няколко имейл уведомления и напомняния за подновяването ѝ. Първото уведомление е 30 дни преди датата на изтичане, след това ще последват имейл нотификации 15 дни и 5 дни преди крайната дата за подновяване.

За плащане по банков път можете да свалите проформа фактурата от предоставения линк в имейл уведомлението.

В имейл уведомлението се съдържа бутон Подновяване, чрез кликването на който ще се зареди страницата за подновяване на дадената услуга.

бутон подновяване в имейла

На страницата за подновяване ще се покажат всички услуги, които изтичат в следващите 60 дни.

За подновяването не е нужно да се логвате във Вашия клиентски профил. Изберете услугите и период за подновяване и продължете с поръчката.

Важно: Задайте актуален имейл адрес в контактните Ви данни – във Вашия клиентски профил, за да можете да получавате навременни имейл уведомления за услугите.

Важно: Ако до датата на изтичане на услугите не бъде извършено плащане за подновяване, някои услуги няма да могат да бъдат подновени или ще се дължат допълнителни такси.

Стандартна поръчка за подновяване (през клиентския профил)

Другият начин за подновяване на услуги е през клиентския Ви профил в сайта superhosting.bg – меню Подновявания.

Ще видите услугите, които ползвате от СуперХостинг.БГ, както и периода на активност на всяка от тях.

По подразбиране се показват само услугите, които изтичат през следващите 60 дни. За да видите всички услуги, изберете от падащото меню „Всички услуги„, след което филтърът за следващите 60 дни ще бъде премахнат и ще видите пълния списък с услугите.

Подновяване на услуги през клиентския профил
Подновяване на услуги през клиентския профил.

Можете да изберете кои услуги да се подновят, както и за какъв период.

Важно: Ако до датата на изтичане на услугите не бъде извършено плащане за подновяване, някои услуги няма да могат да бъдат подновени или ще се дължат допълнителни такси.

Автоматичното плащане и подновяване на услуги е един от най-ефективните начини да се освободите от безкрайното въвеждане на картови данни и теглото на крайните срокове. Вижте повече: 5 предимства на автоматичните плащания, за които не знаете | Blog

Посочените цени в сайта на СуперХостинг.БГ са крайни с включен ДДС и към тях не се начисляват никакви допълнителни данъци и такси.

Обновена: 12.10.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още