https://help.superhosting.bg/renew.html
 • bg
 • en

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Подновяване на услуги

Поръчка на услуги
подновяване, подновяване на хостинг услуги, renew services

Клиентски профил

За да подновите ползваните от СуперХостинг.БГ услуги, е необходимо да влезете (login) във вашия клиентски профил в нашата система. Това можете да направите като изберете линка "Моят профил" на нашия уеб сайт .

За достъп използвайте e-mail адреса и паролата, които сте въвели при активирането на вашия акаунт. Малките и големите букви при изписването на паролата са от значение.

Избор на период

След като влезете в своя клиентски профил, изберете линка "Подновявания". Ще видите услугите, които ползвате от СуперХостинг.БГ, както и периода на активност на всяка от тях. По подразбиране се показват само услугите, които изтичат през следващите 60 дни. За да видите всички услуги изберете от падащото меню "Всички услуги" и натиснете бутона "Покажи", след което филтъра за следващите 60 дни ще бъде премахнат и ще видите пълния списък с услугите.

За да удължите периода на дадена услуга, от падащото меню, намиращо се в дясно, срещу избраната услуга изберете периода, за който желаете да подновите услуга. В полето пред услугата пък поставете необходимата отметка. След като изберете допълнителен период за всички услуги, които желаете да подновите натиснете бутона "Продължи".

Въвеждане на клиентски данни

На тази страница ще видите избраните до момента услуги във вашата поръчка и ако желаете можете да я редактирате или анулирате. След като се уверите, че сте избрали правилно всички желани от вас услуги, в полето "Клиентски данни" ще видите персоналните (фирмени) данни с които сте регистриран в нашата система. В случай, че за извършеното плащане желаете да ви бъде издадена фактура поставете отметка пред полето "Фирма". Ако в системата има въведени данни на фирма, можете да изберете фирмата от падащото меню, или да въведете нова фирма, на която да бъде издадена фактурата.

Избор на начин на заплащане

Възможностите за заплащане които СуперХостинг.БГ предлага са следните:

 • Банков превод
 • Транскарт
 • Кредитна карта (MasterCard, VISA, VISA - Electron, AmericanExpress, Diners, Discover, JCB)
 • PayPal
 • ePay
 • B-Pay (банкомат)
 • EasyPay

След като сте избрали начина на плащане, поставете отметка в полето "Да, прочетох Общите условия и съм съгласен с тях" и натиснете бутона "Продължи".

 • Ако сте избрали тип на плащане по банков път, използвайте генерирания на следващата стъпка седем цифрен номер на плащане, като основание за вноската.
 • Ако сте избрали тип на плащане с кредитна карта, Транскарт или през системата на E-Pay, след приключване на заявката ще бъдете прехвърлени към съответния сайт за извършване на плащането.

Вашата поръчка

В нова страница ще се зареди вашата поръчка и генерирания за нея седем цифрен номер. Необходимо е да запишете или запомните този номер, защото той ще ви бъде необходим при извършване на плащането. На посочения от вас e-mail адрес ще получите уведомление с всички данни за поръчката.

С това вашата on-line поръчка за подновяване на избраните услуги завършва. Избраните в поръчката услуги ще бъдат подновени до 15 минути, след като получим потвърждение за извършено плащане. Избрания в поръчката период ще бъде добавен към оставащия период на ползваните услуги.

Повече информация относно времето необходимо за ПОТВЪРЖДАВАНЕ на плащането можете да намерите на адрес: http://help.superhosting.bg/time-to-activate-order.html

info-iconПосочените цени в сайта на СуперХостинг.БГ са крайни с включен ДДС и към тях не се начисляват никакви допълнителни данъци и такси.

500px270px
SuperHosting.BG
All rights reserved © 2005-2019 , www.superhosting.bg