1. Начало
  2. Shopiko
  3. Как да автоматизирате маркетинг процесите в онлайн магазина чрез Retargeting.Biz?

Как да автоматизирате маркетинг процесите в онлайн магазина чрез Retargeting.Biz?

Маркетинг автоматизация Retargeting.Biz

Чрез модула на Retargeting можете да автоматизирате част от маркетинг процесите във вашия онлайн магазин. Този инструмент повишава процента на реализираните поръчки с повече от 1%, намалява Bounce Rate-a, помага за намаляване на броя на изоставените колички, за да ги превърнете в реални поръчки.

Изпращане на автоматични имейли за изоставени колички, поп-ъп прозорци за имейл абонамент с предложение за отстъпка при първа поръчка, Push нотификации и SMS кампании са само част от функционалностите, които Retargeting предлага.

За да използвате това допълнение, е необходимо да се регистрирате в сайта на Retargeting.biz. Натискате бутона Free Trial, попълвате вашия имейл и натискате бутона „Sign up„. Системата ще ви изпрати имейл, в който за да активирате вашия акаунт, е необходимо да натиснете на посочения линк. Той ще ви препрати към страницата, в която да попълните останалите данни за вашата регистрация:

Commerce platform: избирате Shopiko. Попълвате данните за потребителско име, парола, вашите имена, телефон, страна и валута за вашия онлайн магазин.

В полето Online store URL – изпишете домейна на вашия онлайн магазин. Ако имате SSL сертификат, изберете https, а ако нямате избeрeте опцията http://. Съгласете се с общите условия и с практиките за защита на лични в Retargeting.biz и натиснете „Go to my account„. Когато системата създаде вашия профил, изберете меню Settings » DOCS & API. В това меню ще видите два ключа – Tracking API KEY и REST API KEY. Те ща са ви необходими за активацията на модула в Shopiko.

За да активирате модула Retargeting, влезте в административния панел на вашия Shopiko магазин, изберете меню „Допълнения“ »  Маркетинг автоматизация Retargeting.Biz » поставете отметка на „Активиране“ и натиснете бутона Запис.

настройки

Сега можете да копирате двата ключа от меню DOCS & API в Retargeting.biz и отново да потвърдите със Запис.

Това е. Модулът за автоматизация на маркетинг процесите във вашия магазин е активен.

Някои от условията на Retargeting.biz са:

  • 14 дни безплатен тест период. В този срок вие ще можете да използвате всички функционалности и да се убедите, че този инструмент ще подобри резултатите на вашия онлайн бизнес.
  • Професионална помощ и първоначална настройка от екипа на Retargeting.biz.
  • Важно: Вижте ценообразуването за услугите от Retargeting.biz: Ценообразуване.

Ако желаете модулът за автоматизация на маркетинг процесите да бъде настроен за вашия онлайн магазин от екипа на Retargeting.biz, пишете ни на support@superhosting.bg и ние ще ви съдействаме.

Обновена: 21.04.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още