https://help.superhosting.bg/retargeting-shopiko.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Маркетинг автоматизация Retargeting.Biz

Shopiko
retargeting, shopiko

Маркетинг автоматизация Retargeting.BizЧрез модула на Retargeting ще автоматизирате част от маркетинг процесите във вашия онлайн магазин. Този инструмент повишава процента на реализираните поръчки с повече от 1%, намалява Bounce Rate-a, помога ви намалите броя на изоставените колички и да ги превърнете в реални поръчки.

Изпращане на автоматични имейли за изоставени колички, поп-ъп прозорци за имейл абонамент с предложение за отстъпка при първа поръчка, Push нотификации и SMS кампании са само част от функционалностите, които Retargeting предлага.

За да използвате това допълнение, е необходимо да се регистрирате в сайта на Retargeting.biz. Натискате бутона Free Trial, попълвате вашия имейл и натискате бутона “Sign up”. Системата ще ви изпрати имейл, в който за да активирате вашия акаунт, е необходимо да натиснете на посочения линк. Той ще ви препрати към страницата, в която да попълните останалите данни за вашата регистрация:

Commerce platform: избирате Shopiko. Попълвате данните за потребителско име, парола, вашите имена, телефон, страна и валута за вашия онлайн магазин.

В полето Online store URL - изпишете домейна на вашия онлайн магазин. Ако имате SSL сертификат, изберете https, а ако нямате избирате опцията http://. Съгласете се с общите условия и с практиките за защита на лични в Retargeting.biz и натиснете "Go to my account". Когато системата създаде вашия профил, избирате меню Settings > DOCS & API. В това меню ще видите два ключа - Tracking API KEY и REST API KEY. Те ща са ви необходими за активацията на модула в Shopiko.

За тази цел влезте в административния панел на вашия Shopiko магазин, изберте меню "Допълнения" >  Маркетинг автоматизация Retargeting.Biz > поставете отметка на "Активиране" и натиснете бутона Запис.

Сега можете да копирате двата ключа от меню DOCS & API в Retargeting.biz и отново да потвърдите със Запис.

Това е. Mодулът за автоматизация на маркетинг процесите във вашия магазин е активен.

Важно: За всички търговци, които използва Shopiko за своя онлайн магазин, има и специални преференции:

  • 30 дни безплатен тест период. В този срок вие ще можете да използвате всички функционалности и да се убедите, че този инструмент ще подобри резултатите на вашия онлайн бизнес.
  • Професионална помощ и първоначална настройка от екипа на Retargeting.biz.

Ако желаете модула за автоматизация на маркетинг процесите да бъде настроен за Вашия онлайн магазин от екипа на Retargeting.biz, пишете ни на support@superhosting.bg и ние ще Ви съдействаме.

  • Преференциален процент за комисионна при реализирани поръчки с помощта на модула.

500px270px
SuperHosting.BG

Коментари

avatar
  Абониране  
Уведоми ме при
Всички права запазени © 2005-2018 , www.superhosting.bg