1. Начало
  2. Shopiko
  3. Маркетинг автоматизация Retargeting.Biz

Маркетинг автоматизация Retargeting.Biz

Маркетинг автоматизация Retargeting.BizЧрез модула на Retargeting можете да автоматизирате част от маркетинг процесите във вашия онлайн магазин. Този инструмент повишава процента на реализираните поръчки с повече от 1%, намалява Bounce Rate-a, помага за намаляване на броя на изоставените колички, за да ги превърнете в реални поръчки.

Изпращане на автоматични имейли за изоставени колички, поп-ъп прозорци за имейл абонамент с предложение за отстъпка при първа поръчка, Push нотификации и SMS кампании са само част от функционалностите, които Retargeting предлага.

За да използвате това допълнение, е необходимо да се регистрирате в сайта на Retargeting.biz. Натискате бутона Free Trial, попълвате вашия имейл и натискате бутона „Sign up„. Системата ще ви изпрати имейл, в който за да активирате вашия акаунт, е необходимо да натиснете на посочения линк. Той ще ви препрати към страницата, в която да попълните останалите данни за вашата регистрация:

Commerce platform: избирате Shopiko. Попълвате данните за потребителско име, парола, вашите имена, телефон, страна и валута за вашия онлайн магазин.

В полето Online store URL – изпишете домейна на вашия онлайн магазин. Ако имате SSL сертификат, изберете https, а ако нямате избeрeте опцията http://. Съгласете се с общите условия и с практиките за защита на лични в Retargeting.biz и натиснете „Go to my account„. Когато системата създаде вашия профил, изберете меню Settings » DOCS & API. В това меню ще видите два ключа – Tracking API KEY и REST API KEY. Те ща са ви необходими за активацията на модула в Shopiko.

За да активирате модула Retargeting, влезте в административния панел на вашия Shopiko магазин, изберете меню „Допълнения“ »  Маркетинг автоматизация Retargeting.Biz » поставете отметка на „Активиране“ и натиснете бутона Запис.

Сега можете да копирате двата ключа от меню DOCS & API в Retargeting.biz и отново да потвърдите със Запис.

Това е. Модулът за автоматизация на маркетинг процесите във вашия магазин е активен.

Някои от условията на Retargeting.biz са:

  • 14 дни безплатен тест период. В този срок вие ще можете да използвате всички функционалности и да се убедите, че този инструмент ще подобри резултатите на вашия онлайн бизнес.
  • Професионална помощ и първоначална настройка от екипа на Retargeting.biz.
  • Важно: Вижте ценообразуването за услугите от Retargeting.biz: Ценообразуване.

Ако желаете модулът за автоматизация на маркетинг процесите да бъде настроен за вашия онлайн магазин от екипа на Retargeting.biz, пишете ни на support@superhosting.bg и ние ще ви съдействаме.

Обновена: 18.10.2017

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още