https://help.superhosting.bg/roundcube-html-signature.html
 • bg
 • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

HTML подпис в RoundCube

Уеб мейл
roundcube signature, roundcube html signature

Редакция на самоличност в RoundCubeУебмейл клиентът RoundCube поддържа функционалността за ползване на текстов или HTML подпис, който се добавя автоматично към всяко изходящо писмо.

Създаване и настройка на подпис в RoundCube се извършва през меню "Настройки" -> "Самоличности".

Изберете съществуваща или създайте нова  самоличност и в дясно ще се заредят настройките й, включително раздела за задаване на подпис.

Настройки на самоличност

Използвай тази самоличност за всяко ново съобщениеВ секцията с настройки на самоличността трябва да попълните информация като име (това ще се показва в полето From: на съобщението), имейл адрес и други.

Ако искате при всяко ново съобщение да се използва тази самоличност, маркирайте опцията "По подразбиране".

Подпис

Редактор на подписаПреди да е възможно да въведете HTML код в подписа, активирайте опцията HTML подпис (1). След това кликнете на бутона в редактора HTML (2). Ще се зареди нова страница с текстов редактор, в който можете да поставите и редактирате HTML кода.

Изображение в подписа

Можете да добавите изображение в подписа, като в HTML редактора (2) добавите съответния HTML код, например:

<img src="http://mysitename.com/image.png" alt="mysitename.com" />

Изображението за подписа може да разположите в хостинг акаунта например в директория public_html и след това да зададете пълния адрес до файла:

src="http://mysitename.com/image.png"

Изпращане на писмата в HTML формат

Използване на HTML формат за изходящите писмаЗа да се ползва HTML подписа ще е необходимо съобщенията да се създават и изпращат в HTML формат (!).

За да активирате тази опция достъпете меню "Настройки" -> "Писане на писма".

За опцията "Писане на ново писмо като HTML" от падащото меню изберете (!) "винаги".

Запишете настройките с бутона "Запис".

info-iconБележка: Имайте предвид, че всеки получател сам преценява, в настройките на имейл програмата си, дали веднага да вижда изображенията в дадено писмо или те да бъдат блокирани.

500px270px
SuperHosting.BG
  Уеб мейл
 • Достъп до контролния панел cPanel и Webmail през порт 80
  С всички Linux хостинг планове от СуперХостинг.БГ се предлага контролен панел за достъп до хостинг акаунта, както и достъп до уебмейл. За достъп до контролния панел може да се ползва... »
 • Уеб мейл (Webmail)
  Уеб базиран вариант за осъществяване на електронна кореспонденция (e-mail), при който не е необходимо да имате инсталирана програма мейл (пощенски) клиент на локалния компютър. Получаването и изпращането на електронни писма... »
 • Как мога да проверявам пощата си след като имам създаден имейл акаунт?
  След като сте създали имейл акаунт, можете да изпращате имейли и да проверявате получената поща или чрез e-mail клиент инсталиран на вашия компютър (мобилно устройство) или чрез webmail клиент. 1. Проверка... »
 • Мога ли да използвам друг адрес, за да вляза в уеб мейл?
  Уеб мейл можете да достъпите, като използвате някои от следните адреси: www.ime-na-domain.com/webmail www.ime-na-domain.com:2096 (SSL - криптирана връзка ) където ime-na-domain.com е името на вашия домейн. Можете също така да използвате и алтернативните адреси: www.ime-na-server.superhosting.bg/webmail www.ime-na-server.superhosting.bg:2096 (SSL... »
 • Изпращане на писмо през уебмейл клиент Horde
  За да напишете ново писмо, след като сте влезли в уебмейл клиента, трябва да изберете "New Message". 1. Send - Изпращане на писмото. 2. Check Spelling - Проверка на правописа (не се... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg