https://help.superhosting.bg/shopiko-additional-languages-english.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Добавяне на английски език в Shopiko

Shopiko
shopiko английски, език на магазина, shopiko допълнителни езици

Активиране на допълнителен език в онлайн магазинаС модул "Допълнителен език - English" можете да добавите английска езикова версия на вашия онлайн магазин.

За да активирате модула, влезте в администрацията на онлайн магазина, в Допълнения, кликнете на бутона Научи повече и след това Инсталирай допълнението.

info-iconВажно: След инсталиране на модула е необходимо да се преведе съдържанието в магазина, въведено до момента - имената и описанията на продуктите, имената и описанията на категориите, текстовете във вътрешните страници, добавените новини, секция "FAQ" и други. Автоматично ще бъдат преведени системните текстове и бутони.

След като допълнителният език е активиран, в администрацията и потребителската част на онлайн магазина ще се появят бутони за езиците. В редактора на категориите, продуктите, страниците и параметрите бутоните за езиковите версии ще се намират най-горе вляво.

Бутоните за допълнителните езикови версии на елементаБутоните за допълнителните езикови версии на елементаБутоните за допълнителните езикови версии на елемента

500px270px
SuperHosting.BG
All rights reserved © 2005-2019 , www.superhosting.bg