1. Начало
  2. Shopiko
  3. Как да добавим английски език в онлайн магазина?

Как да добавим английски език в онлайн магазина?

Активиране на допълнителен език в онлайн магазинаС модул „Допълнителен език – English“ можете да добавите английска езикова версия на вашия онлайн магазин.

За да активирате модула, влезте в администрацията на онлайн магазина, в Допълнения, кликнете на бутона Научи повече и след това Инсталирай допълнението.

Важно: След инсталиране на модула е необходимо да се преведе съдържанието в магазина, въведено до момента – имената и описанията на продуктите, имената и описанията на категориите, текстовете във вътрешните страници, добавените новини, секция „FAQ“ и други. Автоматично ще бъдат преведени системните текстове и бутони.

След като допълнителният език е активиран, в администрацията и потребителската част на онлайн магазина ще се появят бутони за езиците. В редактора на категориите, продуктите, страниците и параметрите бутоните за езиковите версии ще се намират най-горе вляво.

Бутоните за допълнителните езикови версии на елементаБутоните за допълнителните езикови версии на елементаБутоните за допълнителните езикови версии на елемента

Обновена: 13.04.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още