https://help.superhosting.bg/shopiko-additional-languages-english.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Добавяне на английски език в Shopiko

Shopiko
shopiko английски, език на магазина, shopiko допълнителни езици

Активиране на допълнителен език в онлайн магазинаС модул "Допълнителен език - English" можете да добавите английска езикова версия на вашия онлайн магазин.

За да активирате модула, влезте в администрацията на онлайн магазина, в Допълнения, кликнете на бутона Научи повече и след това Инсталирай допълнението.

info-iconВажно: След инсталиране на модула е необходимо да се преведе съдържанието в магазина, въведено до момента - имената и описанията на продуктите, имената и описанията на категориите, текстовете във вътрешните страници, добавените новини, секция "FAQ" и други. Автоматично ще бъдат преведени системните текстове и бутони.

След като допълнителният език е активиран, в администрацията и потребителската част на онлайн магазина ще се появят бутони за езиците. В редактора на категориите, продуктите, страниците и параметрите бутоните за езиковите версии ще се намират най-горе вляво.

Бутоните за допълнителните езикови версии на елементаБутоните за допълнителните езикови версии на елементаБутоните за допълнителните езикови версии на елемента

500px270px
SuperHosting.BG

Коментари

avatar
  Абониране  
Уведоми ме при
Всички права запазени © 2005-2018 , www.superhosting.bg