1. Начало
  2. Shopiko
  3. Shopiko – Настройки и допълнения на имейла за контакти

Shopiko – Настройки и допълнения на имейла за контакти

В основните настройки на услугата за изграждане на онлайн магазини Shopiko (Основни > Настройки) можете да въведете имейл за контакти, както и допълнителен имейл, от който да бъдат изпращани всички уведомления, поръчки и други съобщения към вашите клиенти.

Полето „Имейл за контакти“:

Shopiko настройки на имейлНа този имейл адрес ще получавате съобщения за всички, направени поръчки във вашия магазин, запитвания от контактната форма, както и сервизни съобщения, свързани с администрирането на услугата. В случай че не попълните информация в това поле, по подразбиране ще бъде въведен имейлът от вашата регистрация.

ВАЖНО: При промяна на имейла в полето „Имейл за контакти“, НЕ се променя имейл адреса, който използвате за достъп до административния панел на платформата.

Всички писма, изпращани от вашия електронен магазин (имейли за поръчки и др.), се изпращат от служебен имейл адрес (с възможност за отговор Replay to – до посочения в полето Имейл за контакти адрес).

Разширени настройки за конфигурация на имейлАко желаете съобщенията да се изпращат от различен (посочен от вас) адрес, тогава може да използвате функцията разширени настройки.

Разширени настройки за конфигурация на имейл за изпращане на съобщенияПри натискане на линка ще се появи падащо меню, в което можете да въведете нужната информация:

• Имей адрес;
• Парола
• Адрес на сървъра (SMTP)

При нужда от допълнителна информация и възникнали въпроси, можете да се свържете с нашия екип 24/7 на support@superhosting.bg

Обновена: 15.02.2016

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още