https://help.superhosting.bg/shopiko-contact-email-settings.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Shopiko - Настройки и допълнения на имейла за контакти

Shopiko
имейл за контакт, shopiko имейл, настройки на имейли

В основните настройки на услугата за изграждане на онлайн магазини Shopiko (Основни > Настройки) можете да въведете имейл за контакти, както и допълнителен имейл, от който да бъдат изпращани всички уведомления, поръчки и други съобщения към вашите клиенти.

Полето "Имейл за контакти":

Shopiko настройки на имейлНа този имейл адрес ще получавате съобщения за всички, направени поръчки във вашия магазин, запитвания от контактната форма, както и сервизни съобщения, свързани с администрирането на услугата. В случай че не попълните информация в това поле, по подразбиране ще бъде въведен имейлът от вашата регистрация.

ВАЖНО: При промяна на имейла в полето "Имейл за контакти", НЕ се променя имейл адреса, който използвате за достъп до административния панел на платформата.

Всички писма, изпращани от вашия електронен магазин (имейли за поръчки и др.), се изпращат от служебен имейл адрес (с възможност за отговор Replay to - до посочения в полето Имейл за контакти адрес).

Разширени настройки за конфигурация на имейлАко желаете съобщенията да се изпращат от различен (посочен от вас) адрес, тогава може да използвате функцията разширени настройки.

Разширени настройки за конфигурация на имейл за изпращане на съобщенияПри натискане на линка ще се появи падащо меню, в което можете да въведете нужната информация:

• Имей адрес;
• Парола
• Адрес на сървъра (SMTP)

При нужда от допълнителна информация и възникнали въпроси, можете да се свържете с нашия екип 24/7 на support@superhosting.bg

500px270px
SuperHosting.BG
  Shopiko
 • Shopiko - Настройки на продуктовия каталог
  Настройките на каталога с продукти са свързани с показването и подреждането на продуктите в онлайн магазина. За да промените настройките, влезте в администрацията - Каталог -> Настройки. Подреждане на продуктите От тук... »
 • Shopiko - Модул за връзка с Rapido (куриерски услуги)
  С допълнението "Rapido товарителница"? във вашия онлайн магазин ще можете да ползвате услугите на куриерска компания Rapido. Чрез този модул ще имате връзка със системата на спедитора, което позволява изчисляване на... »
 • Shopiko - Създаване на поръчка през администрацията на онлайн магазина
  Стандартно вашите клиенти могат да правят поръчки директно през онлайн магазина, като избират продукти и попълват онлайн форма. За още по-голямо удобство на вашите клиенти, можете да добавите и възможност за поръчка... »
 • Shopiko - Ваучери (Маркетинг)
  С функционалността Ваучери във вашия онлайн магазин Shopiko можете да създадете ваучери, които да използвате за привличане на нови или за награда на настоящите ви клиенти. Ваучерите може да са еднократни,... »
 • Безплатен SSL сертификат в Shopiko - Let’s Encrypt
  В услугата за създаване на онлайн магазини Shopiko, можете да инсталирате безплатен SSL сертификат. В меню Настройки -> Сигурност можете да инсталирате вашия сертификат за сигурност Let’s Encrypt, само с един... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg