https://help.superhosting.bg/shopiko-discount-fixed-amount.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Shopiko - Отстъпка с фиксирана стойност (Маркетинг)

Shopiko
shopiko маркетинг, shopiko отстъпки и промоции, shopiko промоции, shopiko отстъпки, shopiko отстъпка с фиксирана стойност

Можете да стартирате атрактивна промоция във вашия онлайн магазин, като създадете отстъпка с фиксирана стойност за цената на определени или всички продукти.

За да създадете промоция достъпете административния панел на онлайн магазина, кликнете на Маркетинг и в опция Отстъпка с фиксирана стойност изберете бутон Създай.

В отворилата се страница попълнете детайлите на промоцията:

Shopiko отстъпка с фиксирана стойност

 

  • Колко?: Въведете размера на отстъпката, в проценти. Въвеждания размер е сумата, която ще бъде извадена от цената на всеки продукт от поръчката.
  • Кои продукти?: Изберете продуктите, които ще са включени в промоцията. Можете да маркирате Всички продукти, което означава че за всички продукти в онлайн магазина ще е активна отстъпката. Или изберете Само определени продукти и в опциите добавете определена категория, определен продукт или определена марка.
  • Име на отстъпката: Въведете име за новата промоция, което ще ви помогне за различаването й в списъка с промоции, в случай че сте създали няколко.

500px270px
SuperHosting.BG
All rights reserved © 2005-2019 , www.superhosting.bg