1. Начало
  2. Shopiko
  3. Как да направим експорт на продукти от онлайн магазина към CheckPrice.bg?

Как да направим експорт на продукти от онлайн магазина към CheckPrice.bg?

CheckPrice.bg е платформа за сравняване на цени, която предлага на потребителите най-добрите оферти за търсени продукти. Офертите са предложенията за цена на даден продукт, които се получават от търговците (партньорите).

Потребителите могат да стигнат до предлаганите от Вас продукти и услуги, след като посетят онлайн каталога и кликнат на Вашата оферта.

Експорт на продукти към CheckPrice

Чрез модул „Експорт на продукти към CheckPrice.bg“ в Shopiko, можете да представите Вашите продукти в онлайн каталога checkprice.bg.

Модулът може да се инсталира от секция „Допълнения“ в администрацията на магазина. Чрез модула можете да експортирате множество различни, динамични продуктови фийдове, филтрирани по категория.

От продуктовите фийдове автоматично се изключват всички скрити продукти или такива спрени от продажба.

Важно: За да използвате услугата на CheckPrice.bg, е нужна регистрация като партньор на следния адрес: https://checkprice.bg.

Важно: За допълнителна информация и подробно описание на предлаганата услуга, е необходимо да се обърнете към поддръжката на услугата CheckPrice.bg: https://checkprice.bg/contact-us.html

След като активирате допълнението е необходимо да генерирате URL адрес, който ще се ползва от CheckPrice.bg за извличане на продуктите от Вашия онлайн магазин.

В настройките на допълнението, в администрацията на онлайн магазина, кликнете на „продуктов фийд“ в текста Линк за генериране на продуктов фийд.

Линк за генериране на продуктов фийд

Изберете срок на доставка и една или всички категории от онлайн магазина, за които ще се генерира URL адрес.

Изберете срок на доставка

Кликнете на Генерирай и копирайте адреса.

Генерирай и копирайте адреса

Генерираният URL адрес е необходимо да копирате и поставите в профила Ви в CheckPrice.bg.

Обновена: 09.02.2023

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още