https://help.superhosting.bg/shopiko-display-products-on-sravnibg.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Shopiko - Експорт на продукти към Sravni.bg

Shopiko
shopiko sravni, shopiko sravnibg, продукти в sravnibg

Sravni.bg е платформа за сравнение на цени, която предлага на потребителите най-добрите оферти за търсени продукти. Офертите са предложенията, за цена на даден продукт, които се получават от търговците (партньорите).

Потребителите могат да стигнат до предлаганите от вас продукти и услуги, след като посетят онлайн каталога и кликнат на вашата оферта.

Експорт на продукти към Sravni.bgЧрез модул "Експорт на продукти към Sravni.bg", в Shopiko, можете да представите вашите продукти в онлайн каталога Sravni.bg.

За да активирате допълнението, натиснете на бутона Научи повече и след това Инсталирай допълнението.

info-iconВажно: За да ползвате услугата на Sravni.bg, е нужна регистрация като партньор на следния адрес: http://partners.sravni.bg

info-iconВажно: За допълнителна информация и подробно описание на предлаганата услуга, е необходимо да се обърнете към поддръжката на услугата Sravni.bg: https://www.sravni.bg/about/contacts

След като активирате допълнението е необходимо да генерирате URL адрес, който ще се ползва от Sravni.bg за извличане на продуктите от вашия онлайн магазин.

Генериране на продуктов фийдВ настройките на допълнението, в администрацията на онлайн магазина, кликнете на "продуктов фийд" в текста Линк за генериране на продуктов фийд.

Генериран URL адрес на продуктовия фийдИзберете една или всички категории от онлайн магазина, за които ще се генерира URL адрес. Кликнете на Генерирай и копирайте адреса. Този URL адрес е необходимо да поставите в профила ви в Sravni.bg.

info-iconБележка: Платформата Sravni.bg има модел на заплащане - на изходящ клик, като повече информация можете да намерите в Ръководството за партньори от официалната документация на услугата: За партньори

500px270px
SuperHosting.BG
All rights reserved © 2005-2019 , www.superhosting.bg