1. Начало
  2. Shopiko
  3. Как да добавим продукти от онлайн магазина си в каталога на Sravni.bg?

Как да добавим продукти от онлайн магазина си в каталога на Sravni.bg?

Sravni.bg е платформа за сравнение на цени, която предлага на потребителите най-добрите оферти за търсени продукти. Офертите са предложенията, за цена на даден продукт, които се получават от търговците (партньорите).

Потребителите могат да стигнат до предлаганите от вас продукти и услуги, след като посетят онлайн каталога и кликнат на вашата оферта.

Експорт на продукти към Sravni.bgЧрез модул „Експорт на продукти към Sravni.bg„, в Shopiko, можете да представите вашите продукти в онлайн каталога Sravni.bg.

За да активирате допълнението, натиснете на бутона Научи повече и след това Инсталирай допълнението.

Важно: За да ползвате услугата на Sravni.bg, е нужна регистрация като партньор на следния адрес: http://partners.sravni.bg

Важно: За допълнителна информация и подробно описание на предлаганата услуга, е необходимо да се обърнете към поддръжката на услугата Sravni.bg: https://www.sravni.bg/about/contacts

След като активирате допълнението е необходимо да генерирате URL адрес, който ще се ползва от Sravni.bg за извличане на продуктите от вашия онлайн магазин.

Генериране на продуктов фийдВ настройките на допълнението, в администрацията на онлайн магазина, кликнете на „продуктов фийд“ в текста Линк за генериране на продуктов фийд.

Генериран URL адрес на продуктовия фийдИзберете една или всички категории от онлайн магазина, за които ще се генерира URL адрес. Кликнете на Генерирай и копирайте адреса. Този URL адрес е необходимо да поставите в профила ви в Sravni.bg.

Бележка: Платформата Sravni.bg има модел на заплащане – на изходящ клик, като повече информация можете да намерите в Ръководството за партньори от официалната документация на услугата: За партньори

Обновена: 13.04.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още