https://help.superhosting.bg/shopiko-free-shipment.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Shopiko - Безплатна доставка (Маркетинг)

Shopiko
shopiko маркетинг, shopiko отстъпки и промоции, shopiko промоции, shopiko отстъпки, shopiko безплатна доставка

Можете да стартирате промоция във вашия онлайн магазин, като добавите безплатна доставка за поръчки над определена стойност и за определени потребители.

За да създадете промоция достъпете административния панел на онлайн магазина, кликнете на Маркетинг и в опция Безплатна доставка изберете бутон Създай.

Shopiko - безплатна доставка

  • Минимална стойност на поръчката?:Въведете минималната стойност на поръчката, за която ще бъде в сила създаваната от вас промоция.
  • За кого?: Определете аудиторията, към която ще бъде насочена вашата промоция. Опциите са две: Промоцията е валидна за всички или Промоцията е валидна само за определени потребители. Ако изберете втората опция, въведете имейл адресите на потребителите, които ще се възползват от промоцията.
  • Кои продукти?: Изберете продуктите, които ще са включени в промоцията. Можете да маркирате Всички продукти, което означава че за всички продукти в онлайн магазина ще е активна отстъпката. Или изберете Само определени продукти и в опциите добавете определена категория, определен продукт или определена марка.
  • Име на отстъпката: Въведете име за новата промоция, което ще ви помогне за различаването й в списъка с промоции, в случай че сте създали няколко.

500px270px
SuperHosting.BG
All rights reserved © 2005-2019 , www.superhosting.bg