1. Начало
  2. Shopiko
  3. Как да активираме опцията за безплатна доставка в онлайн магазина?

Как да активираме опцията за безплатна доставка в онлайн магазина?

Можете да стартирате промоция във Вашия онлайн магазин, като добавите безплатна доставка за поръчки над определена стойност и за определени потребители.

За да създадете промоция, достъпете административния панел на онлайн магазина, кликнете върху меню Маркетинг и в опция Безплатна доставка изберете бутон Създай.

Безплатна доставка
  • Минимална стойност на поръчката?: Въведете минималната стойност на поръчката, за която ще бъде в сила създаваната от Вас промоция.
  • За кого?: Определете аудиторията, към която ще бъде насочена Вашата промоция. Опциите са четири: Промоцията е валидна за всички, Промоцията е валидна само за регистрирани потребители, Промоцията е валидна само за нюзлетър абонати или Промоцията е валидна само за определени потребители. Ако изберете последната опция, въведете имейл адресите на потребителите, които ще се възползват от промоцията.
  • Кои продукти?: Изберете продуктите, които ще са включени в промоцията. Можете да маркирате Всички продукти, което означава, че за всички продукти в онлайн магазина ще е активна отстъпката. Или изберете Само определени продукти и в опциите добавете определена категория, определен продукт или определена марка.
  • Име на отстъпката: Въведете име за новата промоция, което ще Ви помогне за различаването ѝ в списъка с промоции, в случай че сте създали няколко.

В случай че срещнете затруднение, свържете се с нас в чата на сайта ни, по имейл или телефон.

Обновена: 02.02.2023

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още