CYBER WEEK
Домейни на СуперЦени!
Избери сега!
  1. Начало
  2. Shopiko
  3. Как да активираме опцията за безплатна доставка в онлайн магазина?

Как да активираме опцията за безплатна доставка в онлайн магазина?

Можете да стартирате промоция във вашия онлайн магазин, като добавите безплатна доставка за поръчки над определена стойност и за определени потребители.

За да създадете промоция достъпете административния панел на онлайн магазина, кликнете на Маркетинг и в опция Безплатна доставка изберете бутон Създай.

Shopiko - безплатна доставка

  • Минимална стойност на поръчката?:Въведете минималната стойност на поръчката, за която ще бъде в сила създаваната от вас промоция.
  • За кого?: Определете аудиторията, към която ще бъде насочена вашата промоция. Опциите са две: Промоцията е валидна за всички или Промоцията е валидна само за определени потребители. Ако изберете втората опция, въведете имейл адресите на потребителите, които ще се възползват от промоцията.
  • Кои продукти?: Изберете продуктите, които ще са включени в промоцията. Можете да маркирате Всички продукти, което означава че за всички продукти в онлайн магазина ще е активна отстъпката. Или изберете Само определени продукти и в опциите добавете определена категория, определен продукт или определена марка.
  • Име на отстъпката: Въведете име за новата промоция, което ще ви помогне за различаването й в списъка с промоции, в случай че сте създали няколко.
Обновена: 13.04.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още