https://help.superhosting.bg/shopiko-information-for-orders-visitors.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Shopiko - Информация за посещения на онлайн магазина

Shopiko
shopiko поръчки, shopiko посетители, shopiko информация за поръчка, shopiko статистика, shopiko google analytics

Подробна информация за посещенията и поръчките в онлайн магазина

Вашият онлайн магазин е напълно интегриран с най-мощния инструмент за измерване и статистика на посещенията - Google Analytics.

За да се възползвате безплатно от възможностите, които тази система ви предоставя е необходимо единствено да се регистрирате тук: www.google.com/analytics. Следвайте стъпките и след създаване на профил копирайте получения код в секция Настройки - Основни в администрацията на онлайн магазина:

Връзка с Google Analytics

С Google Analytics можете да видите колко посетители има на сайта ви в момента, откъде са дошли и какво преглеждат. Също така можете да генерирате отчети на базата на събраните данни от посещенията. Да анализирате и подобрявате информацията в сайта така, че да спечелите доверието и интереса на повече посетители, които да станат ваши клиенти.

Активирайте опцията "Ecommerce tracking" (проследяване на електронната търговия), за да разберете какво купуват потребителите през онлайн магазина:

Подробна информация за поръчки, продукти, наличности

С Ecommerce tracking ще имате достъп до следната информация:

 •  Продукти: Кои продукти купуват, в какво количество и какви приходи са генерирани от тези продукти.
 • Транзакции: Приходите, данъците, доставката и информация за количеството за всяка транзакция.
 • Време до покупка: Броят на дните и сесиите, за които се извършва покупка, като се започва от най-скорошната кампания и се приключва с извършената транзакция.

500px270px
SuperHosting.BG
  Shopiko
 • Shopiko - Настройки на продуктовия каталог
  Настройките на каталога с продукти са свързани с показването и подреждането на продуктите в онлайн магазина. За да промените настройките, влезте в администрацията - Каталог -> Настройки. Подреждане на продуктите От тук... »
 • Shopiko - Модул за връзка с Rapido (куриерски услуги)
  С допълнението "Rapido товарителница"? във вашия онлайн магазин ще можете да ползвате услугите на куриерска компания Rapido. Чрез този модул ще имате връзка със системата на спедитора, което позволява изчисляване на... »
 • Shopiko - Създаване на поръчка през администрацията на онлайн магазина
  Стандартно вашите клиенти могат да правят поръчки директно през онлайн магазина, като избират продукти и попълват онлайн форма. За още по-голямо удобство на вашите клиенти, можете да добавите и възможност за поръчка... »
 • Shopiko - Ваучери (Маркетинг)
  С функционалността Ваучери във вашия онлайн магазин Shopiko можете да създадете ваучери, които да използвате за привличане на нови или за награда на настоящите ви клиенти. Ваучерите може да са еднократни,... »
 • Безплатен SSL сертификат в Shopiko - Let’s Encrypt
  В услугата за създаване на онлайн магазини Shopiko, можете да инсталирате безплатен SSL сертификат. В меню Настройки -> Сигурност можете да инсталирате вашия сертификат за сигурност Let’s Encrypt, само с един... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg