https://help.superhosting.bg/shopiko-marketing-promo-code.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Shopiko - Промо-код (Маркетинг)

Shopiko
shopiko маркетинг, shopiko отстъпки и промоции, shopiko промоции, shopiko отстъпки, shopiko промо-код

Можете да стартирате промоция във вашия онлайн магазин, като създадете промо-код и го предоставите на вашите клиенти.

За да създадете промо-код достъпете административния панел на онлайн магазина, кликнете на Маркетинг и в опция Промокодове изберете бутон Създай.

Shopiko създаване на промокод

 • Промоционален код : Въведете промокод, който да бъде разбираем и да може да бъде лесно запомнен. Използвайте само латински букви и цифри. Например: DISC2014
 • Кои продукти?: Изберете продуктите, които ще са включени в промоцията. Можете да маркирате Всички продукти, което означава че за всички продукти в онлайн магазина ще е активна отстъпката. Или изберете Само определени продукти и в опциите добавете определена категория, определен продукт или определена марка.
 • Кога? : Изберете период на промоцията - Безсрочна или За период.
 • Име на отстъпката : Въведете име за новата промоция, което ще ви помогне за различаването й в списъка с промоции, в случай че сте създали няколко.

След като има създаден промо-код, посетителите ще могат да го въведат на една от стъпките при завършване на поръчката.

Shopiko ползване на промо-код по време на поръчка

500px270px
SuperHosting.BG
  Shopiko
 • Shopiko - Настройки на продуктовия каталог
  Настройките на каталога с продукти са свързани с показването и подреждането на продуктите в онлайн магазина. За да промените настройките, влезте в администрацията - Каталог -> Настройки. Подреждане на продуктите От тук... »
 • Shopiko - Модул за връзка с Rapido (куриерски услуги)
  С допълнението "Rapido товарителница"? във вашия онлайн магазин ще можете да ползвате услугите на куриерска компания Rapido. Чрез този модул ще имате връзка със системата на спедитора, което позволява изчисляване на... »
 • Shopiko - Създаване на поръчка през администрацията на онлайн магазина
  Стандартно вашите клиенти могат да правят поръчки директно през онлайн магазина, като избират продукти и попълват онлайн форма. За още по-голямо удобство на вашите клиенти, можете да добавите и възможност за поръчка... »
 • Shopiko - Ваучери (Маркетинг)
  С функционалността Ваучери във вашия онлайн магазин Shopiko можете да създадете ваучери, които да използвате за привличане на нови или за награда на настоящите ви клиенти. Ваучерите може да са еднократни,... »
 • Безплатен SSL сертификат в Shopiko - Let’s Encrypt
  В услугата за създаване на онлайн магазини Shopiko, можете да инсталирате безплатен SSL сертификат. В меню Настройки -> Сигурност можете да инсталирате вашия сертификат за сигурност Let’s Encrypt, само с един... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg