https://help.superhosting.bg/shopiko-plugin-rss.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Shopiko - RSS поток / канал на онлайн магазина

Shopiko
shopiko, shopiko rss, shopiko rss канал, shopiko rss поток, shopiko rss нови продукти

RSS канал за онлайн магазина

С RSS информационен канал можете да предоставите на вашите клиенти достъп до актуалното информационно съдържание, което вие публикувате в сайта.

Например когато добавите нов продукт в онлайн магазина, в RSS ще бъде публикувано известие с описанието и информацията на продукта.

Наличието на RSS подпомага по-доброто позициониране на сайта в търсещите машини.

Важно е обаче да знаете, че когато ползвате RSS е препоръчително да създавате регулярно информационно съдържание, поне 2-3 пъти седмично.

 

Основни настройки на RSS За да активирате допълнението кликнете на бутона Научи повече и след това Инсталирай допълнението.

От страницата на допълнението можете да извършите настройка на RSS канала.

(1) Въведете заглавие за информационния канал.

(2) Въведете автор за всяко известие.

(3) Описание на информационния канал.

(4) Това е URL адреса на информационния канал.

(1) Колко новини да се извличат на страницата на информационния канал.

(2) Колко символа да се показват от описанието на продукта/новината.

(3) Автоматичен подпис под всяко известие. По подразбиране ще се ползва адреса за контакт, който е въведен в административния панел -> Страници -> Основни - Контакти в поле "Адрес:".

Разширени настройки на RSS

За да деактивирате добавката RSS поток / канал, достъпете административния панел -> Допълнения, кликнете на "RSS поток / канал", маркирайте Неактивен и запазете промените със Запис.

500px270px
SuperHosting.BG
  Shopiko
 • Shopiko - Настройки на продуктовия каталог
  Настройките на каталога с продукти са свързани с показването и подреждането на продуктите в онлайн магазина. За да промените настройките, влезте в администрацията - Каталог -> Настройки. Подреждане на продуктите От тук... »
 • Shopiko - Модул за връзка с Rapido (куриерски услуги)
  С допълнението "Rapido товарителница"? във вашия онлайн магазин ще можете да ползвате услугите на куриерска компания Rapido. Чрез този модул ще имате връзка със системата на спедитора, което позволява изчисляване на... »
 • Shopiko - Създаване на поръчка през администрацията на онлайн магазина
  Стандартно вашите клиенти могат да правят поръчки директно през онлайн магазина, като избират продукти и попълват онлайн форма. За още по-голямо удобство на вашите клиенти, можете да добавите и възможност за поръчка... »
 • Shopiko - Ваучери (Маркетинг)
  С функционалността Ваучери във вашия онлайн магазин Shopiko можете да създадете ваучери, които да използвате за привличане на нови или за награда на настоящите ви клиенти. Ваучерите може да са еднократни,... »
 • Безплатен SSL сертификат в Shopiko - Let’s Encrypt
  В услугата за създаване на онлайн магазини Shopiko, можете да инсталирате безплатен SSL сертификат. В меню Настройки -> Сигурност можете да инсталирате вашия сертификат за сигурност Let’s Encrypt, само с един... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg