https://help.superhosting.bg/shopiko-quick-order.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Shopiko - Бърза поръчка (с телефонен номер)

Shopiko
shopiko, бърза поръчка, онлайн магазин

Бърза поръчка - допълнение в ShopikoЧрез модул Бърза поръчка във вашия онлайн магазин Shopiko можете да предоставите на вашите клиенти бърз и удобен начин за пазаруване - само чрез въвеждане на телефонен номер.

За да активирате модула, влезте в администрацията на магазина. От Допълнения натиснете на бутона Научи повече и след това Инсталирай допълнението.

Поръчка на продукт само с въвеждане на телефонен номерКогато клиент направи бърза поръчка, в администрацията на онлайн магазина, в списъка с поръчки, ще се показва информация "Бърза поръчка от въведен-тел-номер".

Също така ще получите и нотифициращ имейл за направена бърза поръчка.

След като е направено телефонно обаждане до клиента, за уточняване, бързата поръчка може да се редактира и допълни в администрацията.

Модулът Бърза поръчка може да бъде деактивиран по всяко време, като това ще премахне допълнителната опция за бързо поръчване към продуктите.

info-icon Тествайте тази функционалност във вашия Shopiko магазин и разкрийте предимствата за онлайн бизнеса ви.

500px270px
SuperHosting.BG
  Shopiko
 • Shopiko - Настройки на продуктовия каталог
  Настройките на каталога с продукти са свързани с показването и подреждането на продуктите в онлайн магазина. За да промените настройките, влезте в администрацията - Каталог -> Настройки. Подреждане на продуктите От тук... »
 • Shopiko - Модул за връзка с Rapido (куриерски услуги)
  С допълнението "Rapido товарителница"? във вашия онлайн магазин ще можете да ползвате услугите на куриерска компания Rapido. Чрез този модул ще имате връзка със системата на спедитора, което позволява изчисляване на... »
 • Shopiko - Създаване на поръчка през администрацията на онлайн магазина
  Стандартно вашите клиенти могат да правят поръчки директно през онлайн магазина, като избират продукти и попълват онлайн форма. За още по-голямо удобство на вашите клиенти, можете да добавите и възможност за поръчка... »
 • Shopiko - Ваучери (Маркетинг)
  С функционалността Ваучери във вашия онлайн магазин Shopiko можете да създадете ваучери, които да използвате за привличане на нови или за награда на настоящите ви клиенти. Ваучерите може да са еднократни,... »
 • Безплатен SSL сертификат в Shopiko - Let’s Encrypt
  В услугата за създаване на онлайн магазини Shopiko, можете да инсталирате безплатен SSL сертификат. В меню Настройки -> Сигурност можете да инсталирате вашия сертификат за сигурност Let’s Encrypt, само с един... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg