https://help.superhosting.bg/shopiko-social-networks.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Shopiko - Социални мрежи

Shopiko
shopiko бутон харесва ми, shopiko facebook бутон, shopiko google plus, shopiko pinterest, shopiko twitter, shopiko социални мрежи, shopiko бутон pin it, shopiko социални приставки

Вашият онлайн магазин поддържа интеграция с най-разпространените социални мрежи, за да улесни максимално потребителите ви да споделят вашето съдържание с приятелите си.

Shopiko - социални мрежи

 

Facebook магазин

"Facebook магазин" е приложение за Facebook, което позволява да покажете продуктите от вашия онлайн магазин във Facebook страницата си. Вижте как можете да активирате Facebook магазина.

Вашият онлайн магазин е интегриран в страницата Ви във Facebook

 

Facebook добавки

info-icon Важно: Facebook добавките могат да се интегрират единствено с бизнес страници, а не с лични профили.

Facebook добавките, които можете да активирате в онлайн магазина са: линк към страница във Facebook, бутон "Харесва ми" в страницата на всеки продукт и страниците с новините, показване на кутия "Like box":

Facebook добавки

(1) Линк към страницата ви във Facebook
Ако въведете уеб адреса на вашата Facebook бизнес страница и запишете промените, в онлайн магазина ще се появи бутон с иконата на Facebook. В зависимост от избрания дизайн на онлайн магазина иконата може да изглежда по различен начин..

(2) Бутон "Харесва ми": Активен за продуктите
Изберете дали този бутон да се показва в страницата на всеки продукт.

(3) Бутон "Харесва ми": Активен за новините
Изберете дали този бутон да се показва в страницата на всяка новина.

(4) Facebook Like Box
След като активирате тази опция в онлайн магазина ще се появи кутия, в която ще са показани част от феновете на страницата ви във Facebook:

Like box в онлайн магазина

 

Google Plus

Можете да добавите в онлайн магазина бутон "+1" на Google Plus. Този бутон е подобен на бутона "Харесва ми" във Facebook:

Google Plus бутон в онлайн магазина

Бутона може да се показва на страницата на всеки продукт и всяка новина.

 

Pinterest

Pinterest е социална мрежа базирана на споделяне на визуално съдържание.

Pinterest бутон в онлайн магазина

За да ползвате тази социална мрежа първо ще е необходимо да направите регистрация на https://pinterest.com/join/signup . След като имате регистрация ще можете да активирате показването на бутон "Следи ме в Pinterest" и "Pin it".

 

Twitter

Twitter е социална мрежа, в която всеки потребител може да публикува кратки съобщения (до 140 символа).

Twitter бутон в онлайн магазина

За да ползвате тази социална мрежа първо ще е необходимо да направите регистрация на https://twitter.com/signup . След като добавите уеб адреса за вашият акаунт в настройките на онлайн магазина, бутона на Twitter ще се появи на всяка страница.

500px270px
SuperHosting.BG
  Shopiko
 • Shopiko - Настройки на продуктовия каталог
  Настройките на каталога с продукти са свързани с показването и подреждането на продуктите в онлайн магазина. За да промените настройките, влезте в администрацията - Каталог -> Настройки. Подреждане на продуктите От тук... »
 • Shopiko - Модул за връзка с Rapido (куриерски услуги)
  С допълнението "Rapido товарителница"? във вашия онлайн магазин ще можете да ползвате услугите на куриерска компания Rapido. Чрез този модул ще имате връзка със системата на спедитора, което позволява изчисляване на... »
 • Shopiko - Създаване на поръчка през администрацията на онлайн магазина
  Стандартно вашите клиенти могат да правят поръчки директно през онлайн магазина, като избират продукти и попълват онлайн форма. За още по-голямо удобство на вашите клиенти, можете да добавите и възможност за поръчка... »
 • Shopiko - Ваучери (Маркетинг)
  С функционалността Ваучери във вашия онлайн магазин Shopiko можете да създадете ваучери, които да използвате за привличане на нови или за награда на настоящите ви клиенти. Ваучерите може да са еднократни,... »
 • Безплатен SSL сертификат в Shopiko - Let’s Encrypt
  В услугата за създаване на онлайн магазини Shopiko, можете да инсталирате безплатен SSL сертификат. В меню Настройки -> Сигурност можете да инсталирате вашия сертификат за сигурност Let’s Encrypt, само с един... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg