https://help.superhosting.bg/cpanel-disk-usage.html
 • bg
 • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

cPanel - Дисково пространство

Контролен панел cPanel
cpanel disk, cpanel disk usage, disk usage, cpanel диск, cpanel дисково, cpanel пространство, cpanel дисково пространство, дисково, пространство, disk, space

В контролния панел cPanel, в меню Дисково пространство, можете да видите информация за заетото дисково пространство в хостинг акаунта.

cPanel - сумарното използвано дисково пространствоВ първата част от статистиките се предоставят данни за ползваното пространство от директориите и файловете, намиращи се в основната директория на хостинг акаунта.

В тези данни са включени и базите данни (MySQL, PostgreSQL), имейл кореспонденцията (mail/) и пощенските списъци (Mailing Lists).

Подробна таблица със заетото дисково пространство по директорииВъв втората част от статистиките, в списък, можете да видите ползваното дисково пространство за всяка една директория в хостинг акаунта.

Списъкът може да се организира по име на директориите или по размер на ползваното дисково пространство.

За да се отвори списък с поддиректории кликнете на стрелката вляво от името на директорията.

Чрез кликване върху името на директорията, в нов прозорец ще се зареди Файловия мениджър, със съдържанието на дадената директория.

info-iconБележка: Статистиката за използваното дисково пространство се обновява веднъж на четири часа.

info-iconМожете да активирате получаването на системни имейл нотификации от cPanel, когато дисковото пространство в акаунта се запълни. Тези нотификации ще се изпращат до административния имейл адрес за cPanel. Достъпете меню Информация за контакт в cPanel и в списъка по-долу маркирайте опцията "Акаунтът запълва дисковото пространство". Първата нотификация се изпраща при запълване на 80% от дисковото пространство.

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
 • Промяна на PHP версията за определена директория
  През PHP Manager в cPanel можете да променяте PHP версията за целия акаунт или за отделна директория. По-долу е описан начинът за ползване на различна PHP версия, за конкретна директория (сайт)... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg