https://help.superhosting.bg/domains-transfer-other-tld.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Tрансферирате ли и други домейни освен от областите .com, .net, .org, .biz и .info?

Трансфер на домейн
трансфер на домейн, domain transfer, прехвърляне на домейн, преместване на домейн

Процедурата за трансфер на домейни от областите .com, .net, .org, .biz и .info е стандартизирана и утвърдена и тя се поддържа от всички регистратори. В света  съществуват повече от 270 различни домейна от първо ниво (TLD - Top Level Domain), като в това число влизат и всички регионални TLD. Някои от регионалните домейни могат да се трансферират свободно, като при тях са валидни същите условия, които са валидни и при домейните от областите .com, .net, .org, .biz и .info. Има и такива домейни, при които процедурата по трансфер е различна, в повечето случаи  по-сложна, и за трансфера има допълнителни условия. Въпреки допълнителните условия,  все пак те могат да се трансферират. Типичен пример за това са домейните от областите .co.uk и .org.uk.

Има обаче и такива домейни, които изобщо не могат да се трансферират от един регистратор при друг. Това означава, че тяхната поддръжка се поема от фирмата или организацията, от която са регистрирани, и регистранта може да заплаща такса за поддръжка единствено на тази фирма или организация.

Всички потребители, които притежават домейн, който не е от областите .com, .net, .org, .biz, .info, .bg,  и желаят да го трансферират в СуперХостинг.БГ, могат да изпратят запитване за трансфер на домейна до търговския ни отдел.

В отговор ще изпратим информация, дали трансферът за съответния домейн е възможен и при какви условия.

500px270px
SuperHosting.BG

Коментари

avatar
  Абониране  
Уведоми ме при
Всички права запазени © 2005-2018 , www.superhosting.bg