https://help.superhosting.bg/next-step-transfer-domain.html
  • bg
  • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Стартирах трансфер на домейн през моя клиентски профил. Какво следва от тук нататък?

Трансфер на домейн
трансфер на домейн, domain transfer, прехвърляне на домейн, преместване на домейн

До няколко часа, след като сте стартирали трансфер на избрания домейн, на имейл адреса, въведен при регистрацията на домейна, ще получите уведомление за това.

В случай, че не знаете кой имейл адрес е бил въведен при регистрацията на домейна, можете да проверите това на следния адрес: http://whois.domaintools.com/ime-na-domain

Верификационният имейл е на английски, изпраща се от нашия регистрар ENOM, но е с подател SuperHosting.BG LTD (името на нашата фирма) и заглавие `Domain Transfer Request for ime-na-domain`. В имейлa се съдържа линк, който трябва да кликнете, за да потвърдите, че желаете домейнът да бъде трансфериран при нас. Това става като изберете опцията `I approve`, която е избрана по подразбиране.

В седем дневен срок, след като дадете своето потвърждение, домейнът ще бъде трансфериран при СуперХостинг.БГ.

Веднага след като домейнът се трансферира ще ви изпратим потвърдителен имейл, и новата дата, до която ще бъде активен.

Понякога регистрарът, от който ще се трансферира домейна (loosing registrar) също изпраща уведомление, че домейнът ще бъде трансфериран, което има обратен смисъл - да кликнете на линка, в случай че НЕ ЖЕЛАЕТЕ домейнът да бъде трансфериран. Ако получите такъв имейл не е необходимо да отговаряте на него или да извършвате което и да било от действията описани в него.

След като стартирате трансфера, в своя клиентски профил можете да следите статуса на трансфер през целия период, докато трае процедурата. В случай на неуспешен трансфер на домейна, ще получите уведомление по имейл, както и причината за отказа.

500px270px
SuperHosting.BG

Коментари

Все още няма коментари

Уведоми ме при
avatar
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg