https://help.superhosting.bg/file-settings-in-wordpress.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Настройки на файловете в WordPress

WordPress
файлове, files, качване, upload, преглед, preview

От менюто Настройки -> Файлове в WordPress можете да зададете стандартни настройки за качване на файловете във вашия сайт.

Размери на изображения

Настройки за стандартните размери на изображенията

Възможно е да дефинирате максималните размери за големите, средните и малките изображения.

Това са размерите на вариантите, които WordPress ще генерира за всяко едно качено изображение.

При вмъкване на изображение в публикация/страница в поле Размер ще можете да изберете един от генерираните варианти - Умалена картинка, Среден, Пълен размер).

Качване на файлове

Настройка за организация на качените файлове

Организиране на качени файлове в директории по месец и година. Тази опция организира качените файлове в папки според годината и месеца на качване.

Ако сте маркирали тази опция, файловете качени през август на 2016 г. ще бъдат поставени в папка /wp-content/uploads/2016/08. По време на качване на файловете, WordPress автоматично създава папките, като /wp-content/uploads/2016 и /wp-content/uploads/2016/08.

След задаване на необходимите настройки, натиснете бутона Запис на промените в дъното на екрана, за да влязат в сила извършените промени.

info-iconУправлявайте бързо и удобно вашите WordPress сайтове през специалния инструмент WordPress Manager by SuperHosting в cPanel.

500px270px
SuperHosting.BG
  WordPress
 • Активиране на Redis в WordPress (с Redis Object Cache)
  В WordPress може да бъде активирано кеширане с Redis, чрез ползване на допълнителен плъгин. Има различни плъгини, които дават възможност за ползване на Redis в WordPress, два от които са... »
 • Ръчна промяна на URL адреса (домейна) на WordPress сайт
  Преди да преминете към промяна на URL адреса на вашия WordPress сайт, трябва да имате предвид как и къде точно е записан той в базата данни. Така ще можете да... »
 • Активиране на Redis в WordPress (с W3 Total Cache)
  В WordPress може да бъде активирано кеширане с Redis, чрез ползване на допълнителен плъгин. Бележка: Преди да активирате Redis във вашия сайт, уверете се, че Redis е активиран в cPanel ->... »
 • Инсталация на WP-CLI
  WP-CLI е инсталиран на всички сървъри за споделен Linux хостинг, при СуперХостинг.БГ. В cPanel -> WordPress Manager by SuperHosting -> WP-CLI можете да видите дали WP-CLI е активиран за хостинг... »
 • Активиране на SSL - WordPress Manager by SuperHosting
  През WordPress мениджъра можете, с един клик на мишката, да инсталирате SSL сертификат и да го конфигурирате за работа с вашия WordPress сайт. Преди да е възможно да инсталирате SSL сертификат,... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg