https://help.superhosting.bg/hidden-files.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Скрити файлове (Hidden files)

Контролен панел cPanel
скрити файлове, hidden files, cpanel hidden files, cpanel hidden, cpanel hidden htaccess, file manager hidden files

Имената на скритите файлове и директории в хостинг акаунта започват с точка. По подразбиране не се показват при достъпване до Файловия мениджър в cPanel. Обикновено скритите файлове и директории са системни и може да съдържат специфични настройки за хостинг акаунта.

Например:
.htaccess
.htpasswd
.fantasticodata
.bashrc
...
файлове
.cpanel
.softaculous
...
директории

Показване на скритите файлове и директории в cPanel (Hidden files)

За да видите скритите файлове и директории, след като отворите Файловия мениджър кликнете най-горе вдясно на Настройки и маркирайте "Показване на скритите файлове (тези, които започват с точка)" (1) и след това бутона Save (2).

 (!) В случай че бъде избрана и опцията "Спиране на диалоговите прозорци с проверка на енкодинг" посоченият прозорец няма да се зарежда повече.

Ако сте избрали да не се отваря този прозорец повече, без да е отметнато показването на скритите файлове, за да можете да изберете опцията, можете да ползвате ресет на настройките на интерфейса. За целта натиснете линка най-долу "Възстанови всички настройки на интерфейса по подразбиране".

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Проверка, статус и особености на кеширането в SuperCache
  В случай че извършвате прецизна настройка на SuperCache, при тестване на опциите му от голяма помощ ще са специалните HTTP статус хедъри, които ще получавате. Системата на SuperCache е настроена... »
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg