https://help.superhosting.bg/shopiko-create-order.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Shopiko - Създаване на поръчка през администрацията на онлайн магазина

Shopiko
shopiko поръчка

Стандартно вашите клиенти могат да правят поръчки директно през онлайн магазина, като избират продукти и попълват онлайн форма.

За още по-голямо удобство на вашите клиенти, можете да добавите и възможност за поръчка по телефон, имейл или чат.

Създаване на поръчка през административния панел на магазинаКогато приемате такива поръчки, използвайки подадените от клиента данни, можете лесно и бързо да създавате системни поръчки през администрацията в онлайн магазина.

За да създадете поръчка, влезте в администрацията на онлайн магазина, в меню Поръчки изберете вдясно бутона Създай нова поръчка.

Във формата за поръчката ще можете да попълните данни за клиента, данни за доставка, данни за фактура, код за отстъпка и да добавяте продукти.

info-iconБележка: При създаване, в данните на поръчката, няма полета, които задължително трябва да се попълнят. След като създадете поръчка, по всяко време ще можете да извършвате редакции по нея - от детайли -> Редакция.

500px270px
SuperHosting.BG
  Shopiko
 • Shopiko - Настройки на продуктовия каталог
  Настройките на каталога с продукти са свързани с показването и подреждането на продуктите в онлайн магазина. За да промените настройките, влезте в администрацията - Каталог -> Настройки. Подреждане на продуктите От тук... »
 • Shopiko - Модул за връзка с Rapido (куриерски услуги)
  С допълнението "Rapido товарителница"? във вашия онлайн магазин ще можете да ползвате услугите на куриерска компания Rapido. Чрез този модул ще имате връзка със системата на спедитора, което позволява изчисляване на... »
 • Shopiko - Ваучери (Маркетинг)
  С функционалността Ваучери във вашия онлайн магазин Shopiko можете да създадете ваучери, които да използвате за привличане на нови или за награда на настоящите ви клиенти. Ваучерите може да са еднократни,... »
 • Безплатен SSL сертификат в Shopiko - Let’s Encrypt
  В услугата за създаване на онлайн магазини Shopiko, можете да инсталирате безплатен SSL сертификат. В меню Настройки -> Сигурност можете да инсталирате вашия сертификат за сигурност Let’s Encrypt, само с един... »
 • Shopiko - Афилиейт маркетинг с 2Performant
  2Performant е платформа за афилиейт маркетинг, която предлага CPA (Cost-Per-Action) кампании, при които се заплаща само при извършени действия, например поръчка на продукт или услуга. Това означава, че вие ще... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg