https://help.superhosting.bg/fork-resource-temporarily-unavailable.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

fork: Resource temporarily unavailable

Контролен панел cPanel
ssh, fork: Resource temporarily unavailable, активни процеси, UNIX процеси, стартиран процес, process, active UNIX processes, kill process

Достъпът през SSH до хостинг акаунта се предлага при хостинг планове СуперПро и СуперХостинг и може да бъде активиран през клиентския профил.

Възможно е след достъп по SSH да се получи следното съобщение:

fork: Resource temporarily unavailable

Причината за появата на съобщението се дължи на това, че в хостинг акаунта има стартирани 120 или повече процеса. Това включва всички процеси, които са стартирани  и активни в акаунта, например PHP скриптовете, PERL, IMAP, FTP, SFTP и т.н.

Активните процеси можете да видите в контролния панел cPanel в меню "ProcessManager by SuperHosting". От това меню е възможно да се спре изпълнението на определен процес или на всички процеси.

След като броя на активните процеси в акаунта е под 120 процеса, ще можете да достъпите през SSH.

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Проверка, статус и особености на кеширането в SuperCache
  В случай че извършвате прецизна настройка на SuperCache, при тестване на опциите му от голяма помощ ще са специалните HTTP статус хедъри, които ще получавате. Системата на SuperCache е настроена... »
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg