https://help.superhosting.bg/wp-manager-import.html
 • bg
 • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Импорт на инсталации - WordPress Manager by SuperHosting

WordPress
wordpress, wp manager, wordpress manager, wordpress manager by superhosting, import

Можете да се възползвате от функционалностите за бързо и лесно управление на всички WordPress системи в хостинг акаунта посредством WordPress Manager by SuperHosting. Ако WordPress е инсталиран ръчно или сайтът е преместен, по подразбиране няма да се вижда инсталацията. За да я управлявате, е необходимо да се импортира.

Импорт на WordPress инсталацииАко в акаунта има инсталирани WordPress системи и те все още не се виждат в списъка с инсталации, може да използвате бутона "Импорт".

Използвайте тази опция след като сте инсталирали ръчно нова WordPress система или сте преместили/копирали такава от друг акаунт.

При импорт се извършва проверка в хостинг акаунта за WordPress инсталации, които не са налични в списъка.

Статията се отнася за: хостинг услуги с контролен панел cPanel и WordPress Manager by SuperHosting

500px270px
SuperHosting.BG
  WordPress
 • Активиране на Redis в WordPress (с Redis Object Cache)
  В WordPress може да бъде активирано кеширане с Redis, чрез ползване на допълнителен плъгин. Има различни плъгини, които дават възможност за ползване на Redis в WordPress, два от които са... »
 • Ръчна промяна на URL адреса (домейна) на WordPress сайт
  Преди да преминете към промяна на URL адреса на вашия WordPress сайт, трябва да имате предвид как и къде точно е записан той в базата данни. Така ще можете да... »
 • Активиране на Redis в WordPress (с W3 Total Cache)
  В WordPress може да бъде активирано кеширане с Redis, чрез ползване на допълнителен плъгин. Бележка: Преди да активирате Redis във вашия сайт, уверете се, че Redis е активиран в cPanel ->... »
 • Инсталация на WP-CLI
  WP-CLI е инсталиран на всички сървъри за споделен Linux хостинг, при СуперХостинг.БГ. В cPanel -> WordPress Manager by SuperHosting -> WP-CLI можете да видите дали WP-CLI е активиран за хостинг... »
 • Активиране на SSL - WordPress Manager by SuperHosting
  През WordPress мениджъра можете, с един клик на мишката, да инсталирате SSL сертификат и да го конфигурирате за работа с вашия WordPress сайт. Преди да е възможно да инсталирате SSL сертификат,... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg