https://help.superhosting.bg/activate-redis-in-openx.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Активиране на Redis в Revive Adserver 4.0.x (OpenX)

OpenX
redis openx, redis adserver, redis revive

Кеширането с Redis може да се активира в Revive Adserver 4.0.x, чрез инсталацията на допълнителен плъгин "Redis Caching".

info-iconБележка: Преди да активирате Redis в Revive Adserver, уверете се, че Redis е активиран в cPanel -> Redis Manager. След това проверете и дали PHP модулът redis също е активиран, в cPanel -> PHP Manager.

Свалете най-новата версия на плъгина Redis Caching  (apDeliveryCacheRedis.zip) и го запишете локално на вашия компютър.

Инсталирайте плъгина през административния панел, с административния потребител, от меню Plugins. В раздел "Install new plugin" кликнете на Browse и изберете току-що записания архивен файл.

Инсталиране на плъгин Redis Caching

Кликнете на Install и при успешна инсталация страницата ще се презареди, без да се получава потвърдително съобщение.

След инсталацията плъгинът ще е активиран автоматично (Enabled). В списъка с плъгини, за AdserverPlugins.com Redis Delivery Cache, кликнете на Details  и след това на Settings.

Въвеждане на корекния порт за Redis

В настройките на плъгина задайте коректния порт за Redis сървъра, в полето за "Redis port".

Важно: Необходимо е да промените порт 6379 с порта за вашия хостинг акаунт. Активния порт ще видите веднага, след активиране на Redis в cPanel.

За да изберете Redis, за технология за кеширане, достъпете меню Configuration -> Banner Delivery Settings.

Активиране на Redis

В началото на страницата ще видите раздел "Banner Delivery Cache Settings". За опция "Banner Delivery Cache Store Type" от падащото меню изберете Redis.

След като запишете промените със Save Changes, Redis вече е активиран за системата.

500px270px
SuperHosting.BG
  OpenX
 • OpenX - Безплатна система за управление на On-Line реклама (II част). Администриране на OpenX
  OpenX се поддържа при всички хостинг услуги от СуперХостинг.БГ. Това е най-популярния софтуер за управление на онлайн реклами, който можете да инсталирате изключително лесно на вашия сайт. В първата част на... »
 • Активиране на Memcached в OpenX
  За OpenX версия 2.8.x и следващите (Revive Adserver 3.0.х) може да бъде активирано кеширане чрез Memcached. Преди да бъде активирано ползването на Memcached в OpenX, е необходимо Memcached да бъде... »
 • Инсталация на OpenX
  За да инсталирате OpenX първо е необходимо да изтеглите програмата от официалния сайт OpenX (Revive Adserver). След това разархивирайте вече сваления архив на вашия компютър, в предварително създадена нова директория. За... »
 • Инсталация на OpenX през Softaculous
  Инсталацията на OpenX при всички Linux хостинг планове може да стане изключително лесно, като се ползва Softaculous. Softaculous е допълнителен модул към контролния панел cPanel, който се поддържа при всички... »
 • OpenX - Безплатна система за управление на On-Line реклама (I част)
  Системата за управление на онлайн реклама OpenX се поддържа при всички хостинг услуги от СуперХостинг.БГ. Ако вече сте успели да изградите успешен уеб сайт и имате своята постоянна аудитория и достатъчно... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg