https://help.superhosting.bg/autoupdate-using-softaculous.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Автоматично обновяване на системи чрез Softaculous

Softaculous
autoupdate, softaculous, автоматично обновяване, auto update, ugrade system, обновяване на система, последни версии

Актуализирането на системите може да се извършва и автоматично чрез Softaculous.

Настройките могат да бъдат направени още при инсталация на системата, като изберете Advanced Options. Възможно е да се включат и на по-късен етап.

Ако вече имате инсталирана система, настройките за автоматични актуализации можете да зададете от "Опции", а срещу съответната инсталация да изберете иконата "Редактиране на детайли".

Ще се заредят следните опции:

global_advanced_settings

Настройки за автоматично обновяване на система

 • Спиране на уведомления за обновяване (Disable Update Notifications)

По подразбиране, при наличие на нова версия на инсталирана в акаунта система ще бъдете уведомени по имейл. Съобщенията се изпращат чрез Softaculous. В случай че не желаете да получавате уведомление за съответната инсталация на система, можете да поставите отметка на тази опция. Това ще спре нотификациите при налична нова версия.

Съобщенията се изпращат до имейл адреса, който сте указали в меню "Email Settings". Ако не желаете да получавате нотификации за нито една от системите, можете да промените настройките в меню "Email Settings".

 • Автоматично обновяване (Auto Upgrade)

Актуализациите на системите могат да се извършват ръчно или автоматизирано без да е необходима намеса от ваша страна. Ако желаете обновяването да се извършва автоматично, е необходимо да селектирате опция "Auto Upgrade". При излизането на нова версия на инсталирана в хостинг акаунта система, тя ще бъде автоматично обновена. След обновяване ще получите уведомителен имейл.

500px270px
SuperHosting.BG
  Softaculous
 • ownCloud - Инсталация през Softaculous
  За проекти, които изискват неограничен брой айнодове и постоянно увеличаващо се дисково пространство, препоръчваме ownCloud да се ползва на Cloud VPS или друга сървърна услуга. Вижте как можете да инсталирате бързо... »
 • PrestaShop - Инсталация през Softaculous
  Инсталацията на PrestaShop при всички Linux хостинг планове може да стане изключително лесно, като се ползва Softaculous. Softaculous е допълнителен модул към контролния панел cPanel, който се поддържа при всички... »
 • Magento - Инсталация през Softaculous
  Инсталацията на Magento при всички Linux хостинг планове може да стане изключително лесно, като се ползва Softaculous. Softaculous е допълнителен модул към контролния панел cPanel, който се поддържа при всички... »
 • Drupal - Инсталация през Softaculous
  Инсталацията на Drupal при всички Linux хостинг планове може да стане изключително лесно, като се ползва Softaculous. Softaculous е допълнителен модул към контролния панел cPanel, който се поддържа при всички... »
 • e107 - Инсталация през Softaculous
  Инсталацията на e107 при всички Linux хостинг планове може да стане изключително лесно, като се ползва Softaculous. Softaculous е допълнителен модул към контролния панел cPanel, който се поддържа при всички... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg