https://help.superhosting.bg/cpanel-paper-lantern.html
 • bg
 • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Paper Lantern - Новата основна тема за cPanel

Контролен панел cPanel
cpanel theme, paper lantern, cpanel paper lantern, cpanel style, cpanel x3

Paper Lantern е модерна, респонсив тема, която замества досега ползваната в cPanel основна тема X3.

Основната разлика в двете теми е във визията, като Paper Lantern е напълно респонсив и използва Bootstrap за стиловата технология в дизайна (HTML, CSS, JS).

X3 - Предишната основна тема на cPanelX3 Paper Lantern - Новата основна тема на cPanelPaper Lantern

Файлов мениджър (File Manager)

cPanel - Файлов мениджър в Paper Lantern

Освен в основната визия на контролния панел, положителна промяна има и във Файловия мениджър.

Иконите на опциите в менюто са изцяло подменени.

Промяната е единствено в дизайна, като функциите са същите, с няколко добавени подобрения.

Едното от тях е Кошче - нова функционалност, която съществуваше в "старата версия" (Legacy File Manager) на файловия мениджър.

Кошче (Trash)

Функционалността Кошче/Trash във Файловия мениджър

Вече при изтриване на файл или директория, те няма да се изтрият безвъзвратно.

Всички изтрити файлове и директории ще се запазват в Кошчето.

Съдържанието от кошчето (1) може да се възстановява - чрез маркиране (2) на изтрития файл/директория и избиране на Възстановяване (3) от главното меню.

info-icon Бележка: Веднъж изтрити и от кошчето, файловете и директориите няма да могат да се възстановят през Файловия мениджър. Възстановяване на изтрито съдържание ще е възможно, само ако преди изтриването е генериран бекъп.

Качване на файлове (Upload)

Едновременно качване на няколко файла през Файловия мениджър

Формата за качване на файлове в хостинг акаунта вече поддържа едновременно качване на няколко файла. Качването на цели директории не се поддържа.

За да качите няколко файла едновременно, първо ги селектирате в предварително отворена папка на компютъра, след това ги преместете и пуснете в обозначената област във формата.

Въпреки наличието на тази нова функционалност, качването на голям брой файлове и цели директории е препоръчително да се извършва през FTP.

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Проверка, статус и особености на кеширането в SuperCache
  В случай че извършвате прецизна настройка на SuperCache, при тестване на опциите му от голяма помощ ще са специалните HTTP статус хедъри, които ще получавате. Системата на SuperCache е настроена... »
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg