https://help.superhosting.bg/generate-full-backup.html
 • bg
 • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Генериране на пълен бекъп (full backup)

Backup (архив)
генериране на бекъп, пълен бекъп, generate full backup, архив, пълен архив, бекъп

През контролния панел cPanel, за управление на хостинг акаунти от СуперХостинг.БГ, можете да генерирате и свалите пълен бекъп на данните в хостинг акаунта.

info-iconПрепоръчително е да се генерира бекъп винаги преди извършване на промени по сайта. По този начин в случай на необходимост, може да бъде възстановена информация от бекъпа.

cPanel - Бекъп

info-iconБележка: При генерирането на бекъп се прави архив на текущото състояние на хостинг акаунта.

Пълният бекъп съдържа цялата информация за хостинг акаунта - имейли, пощенски списъци, файлове, бази данни, направени настройки в акаунта и други.

Архивът може да бъде свален локално, като така може да се запази копие на информацията от акаунта.

За да генерирате пълен бекъп влезте в контролния панел cPanel с вашето потребителско име и парола и изберете меню Бекъп и след това Сваляне на пълен архив.

Генериране на пълен бекъп на хостинг акаунт (1) В раздел "Генерирани архиви в акаунта" (1) ще намерите създаваните от вас пълни архиви.

(2) За да създадете нов архив (2) изберете от падащото меню "Архивът да се генерира в" -> "Основна директория". Това е основната директория за вашия хостинг акаунт, където архивът ще бъде създаден.

В полето "Имейл адрес" въведете вашия имейл. След като архивът бъде генериран, на посочения имейл ще получите уведомително съобщение. Натиснете бутона "Генериране на архив".

След като бекъпът е готов, можете да го свалите от раздел "Генерирани архиви в акаунта" (1) или чрез FTP клиент (препоръчително при по-големи архиви).

500px270px
SuperHosting.BG
  Backup (архив)
 • cPanel Файлов мениджър - Архивиране на файл/директория
  Опцията за компресиране и архивиране във Файловия мениджър в cPanel, може да се ползва за създаване на архивно копие на файлове и директории. За да създадете архив първо достъпете Файловия мениджър... »
 • Backup Manager by SuperHosting
  В контролния панел cPanel на всички Linux хостинг планове, предлагани от СуперХостинг.БГ, е възможно да работите с архивите на хостинг акаунта. През Backup Manager by SuperHosting можете да генерирате, свалите... »
 • Правите ли Backup (архив) на информацията на сървърите?
  Всички данни на клиентите се архивират в системни бекъпи, които се запазват на допълнителни Backup сървъри. Архивирането се извършва няколко пъти седмично. Минималният брой на системните бекъпи, които се съхраняват,... »
 • Възстановяване на сайт (файлове и/или база данни) от архив
  В контролния панел cPanel на всички Linux хостинг планове, предлагани от СуперХостинг.БГ, можете да работите с архивите на хостинг акаунта през Backup Manager by SuperHosting. С Backup Manager by SuperHosting можете... »
 • Сваляне на архив на Home директорията
  През контролния панел cPanel, на всички Linux хостинг планове, може да се свали архив на home директорията на хостинг акаунта. Home директорията съдържа всички директории и файлове на уеб сайтовете, както... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg