https://help.superhosting.bg/create-autoresponder.html
 • bg
 • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Как да създам автоматичен отговор?

Имейл (e-mail)
автоматичен отговор, autoresponder, добавяне на автоматичен отговор, create autoresponder

Автоматични имейл отговори в cPanelМоже да използвате автоматични отговори (autoresponders), за да изпращате автоматично отговор на някой, който ви е изпратил поща. Това може да бъде полезно, когато сте на почивка или не може да отговорите веднага.

За да създадете автоматичен отговор, влезте в контролния панел cPanel, в меню (Имейл) "Автоматични отговори" и кликнете на "Добавяне на автоматичен отговор".

Създаване на автоматичен отговор(1) От падащото меню Енкодинг изберете кодировка на вашето съобщение.

Важно: За да се визуализира коректно съобщението ви, изберете енкодинг utf-8.

(2) В полето "Интервал" въведете часове, в които да не се изпраща автоматичен отговор, след като е било изпратено вече едно съобщение. Това се използва, ако водите активна кореспонденция с определен имейл адрес (например ваш клиент), след изпращането на първото автоматично съобщение, в посочения брой часове след това да не се изпращат още автоматични съобщения.

(3) В полето "Имейл" въведете началото на вашия имейл адрес, като от падащото меню изберете домейна (4), към който е създадена пощенската кутия.

(5) Попълнете например вашето име.

(6) В "Тема" можете да посочите subject-а на автоматичния отговор. Ако въведете "%subject%", то ще се взема автоматично темата на съобщението, което сте получили.

(7) Можете да сложите отметка в "Това съобщение съдържа HTML", ако желаете в съдържанието на автоматичния отговор да се съдържа HTML код. Ако оставите опцията деактивирана, съдържанието на автоматичния отговор ще се изпраща в чист текст.

(8) В текстовото поле "Съдържание" въведете текста на вашето автоматично съобщение.

(9) Можете да изберете от кога да се активира автоматичния отговор, и до кога да е активен. За да се активира веднага след създаването, за Start оставете Веднага.

Запишете автоматичния отговор с "Добавяне/Промяна".

Ще се зареди потвърдително съобщение, относно успешното създаване на автоматичен отговор.

500px270px
SuperHosting.BG
  Имейл (e-mail)
 • Настройка на имейл акаунт в Android 4.0+ (Gmail имейл клиент)
  По подразбиране имейл клиентът Gmail е наличен на повечето Android устройства. В случай че не откривате този клиент на вашето устройство, можете да го потърсите в Google Play магазина или... »
 • MS Outlook 2016 - Имейл настройки
  Проверка на настройките на добавен имейл акаунт За да отворите настройките, на вече добавен имейл акаунт в Outlook 2016, кликнете на File, след това на Account Settings и от падащото меню... »
 • Имейл адрес по подразбиране в cPanel
  През меню (Имейл) Имейл адрес по подразбиране в cPanel, можете да определите какво ще се случва с писмата, които са изпратени към невалидни имейл адреси на даден домейн. От тук можете... »
 • Интелигентна спам защита
  Към всички хостинг планове и Managed VPS сървърите, предлагани от СуперХостинг.БГ, е включена стандартна защита от спам имейл съобщения. Към планове СуперПро и СуперХостинг, както и всички Managed VPS услуги, се... »
 • iPhone (iOS 4/5/6) - Имейл настройки
  За да настроите пощата си на мобилен телефон iPhone 4, 4S, 5, следвайте описаните стъпки. В случай че сте обновили iOS версията на вашия iPhone, погледнете следната статия: iPhone (iOS... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg