Fix Permissions by SuperHosting (SuperHosting Tools)

Fix Permissions by SuperHostingВ контролния панел cPanel на всички Linux хостинг планове, предлагани от СуперХостинг.БГ, е включен плъгин Fix Permissions by SuperHosting.

През Fix Permissions by SuperHosting можете бързо и лесно да коригирате правата на директориите, PHP скриптовете, изображенията, HTML и .htaccess файловете.

Типовете файлове, които се проверяват за некоректни права са: .htaccess, .php, .shtml, .htm, .html, .css, .js, .jpg, .jpeg, .png, .gif, .swf, .flv.

За да работи коректно едно приложение на сървърите на СуперХостинг.БГ, директориите трябва да са с права 755, а файловете – с права 644.

Коригиране на права за целия хостинг акаунт

За да коригирате правата за целия хостинг акаунт и всички сайтове, натиснете бутона „Коригирай права за хостинг акаунта„:

Коригиране на правата за целия хостинг акаунт

Коригиране на права за избрана директория

Можете да коригирате правата на избрана директория от хостинг акаунта. Необходимо е да натиснете бутона „Покажи списък с директориите„.

Може да изберете определена директория, като достигнете до нея чрез генерирания списък. Кликнете върху името на дадена директория, за да достъпите съществуващите поддиректории (1). За да коригирате правата за директорията кликнете на бутона вдясно (2):

Коригиране на правата за определена директория

При права различни от посочените при зареждане на сайта може да се зареди съобщение Internal Server Error.

Обновена: 11.10.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още