https://help.superhosting.bg/fix-permissions-by-superhosting.html
 • bg
 • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Fix Permissions by SuperHosting

Контролен панел cPanel
права на файлове, права на директории, правилни права в хостинг акаунта, поправяне на права на файл, поправяне на права на директория

Fix Permissions by SuperHostingВ контролния панел cPanel на всички Linux хостинг планове, предлагани от СуперХостинг.БГ, е включен плъгин Fix Permissions by SuperHosting.

През Fix Permissions by SuperHosting можете бързо и лесно да коригирате правата на директориите, PHP скриптовете, изображенията, HTML и .htaccess файловете.

Типовете файлове, които се проверяват за некоректни права са: .htaccess, .php, .shtml, .htm, .html, .css, .js, .jpg, .jpeg, .png, .gif, .swf, .flv.

За да работи коректно едно приложение на сървърите на СуперХостинг.БГ, директориите трябва да са с права 755, а файловете - с права 644.

Коригиране на права за целия хостинг акаунт

За да коригирате правата за целия хостинг акаунт и всички сайтове, натиснете бутона "Коригирай права за хостинг акаунта":

Коригиране на правата за целия хостинг акаунт

Коригиране на права за избрана директория

Можете да коригирате правата на избрана директория от хостинг акаунта. Необходимо е да натиснете бутона "Покажи списък с директориите".

Може да изберете определена директория, като достигнете до нея чрез генерирания списък. Кликнете върху името на дадена директория, за да достъпите съществуващите поддиректории (1). За да коригирате правата за директорията кликнете на бутона вдясно (2):

Коригиране на правата за определена директория

При права различни от посочените при зареждане на сайта може да се зареди съобщение Internal Server Error.

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Проверка, статус и особености на кеширането в SuperCache
  В случай че извършвате прецизна настройка на SuperCache, при тестване на опциите му от голяма помощ ще са специалните HTTP статус хедъри, които ще получавате. Системата на SuperCache е настроена... »
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg