https://help.superhosting.bg/max-execution-time.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Как да променя стойността за max_execution_time?

PHP
php.ini, пхп.ини, php.ini файл, php.ini file, max_execution_time

Понякога за изпълнението на php скриптове е необходимо повече време от стандартно определената стойност. Съобщението, което може да се появи, е следното:

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/<cpanel_name>/public_html/your-script.php on line XX.

При всички Linux хостинг планове промяната на директивата max_execution_time може да бъде направена през "PHP Manager by Superhosting".

След като влезете в контролния панел cPanel, изберете "PHP Manager by SuperHosting". В секцията "Промяна на PHP директиви" ще се зареди следния прозорец:

Срещу всяка от директивите има падащо меню, чрез което можете да изберете желаната стойност. След избор на бутона "Запази" стойността ще бъде променена за целия хостинг акаунт и всички сайтове, разположени в хостинг акаунта.

info-iconПромяна на PHP директивите, за директория в хостинг акаунта, за която е активирана отделна PHP версия, може да се извърши в конфигурационния ini файл за PHP директивите. Вижте повече информация в раздел "Конфигурационен ini файл за PHP директивите" в статията: Как да редактирам собствен php.ini файл?

500px270px
SuperHosting.BG
All rights reserved © 2005-2019 , www.superhosting.bg