https://help.superhosting.bg/site-statistics.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

От къде мога да проследя статистиките за сайта?

Контролен панел cPanel
статистика, stats, сайт, website, Awstats, cPanel, Logaholic

Контролният панел за управление на хостинг акаунта cPanel предлага различни възможности за разглеждане на статистиките на сайтовете в акаунта. След като се логнете в cPanel погледнете секция "Логове".

Логове за достъп и статистики за сайтовете в cPanel

Имате възможност при избор на "Последни посетители" да видите последните 300 потребители, които са посетили сайтовете в акаунта.

В меню "Трафик" можете да проследите какъв трафик е изразходвал вашият сайт. Тази функционалност показва месечния трафик и целия изразходван трафик, включително и HTTP, FTP, имейл.

През "Raw Access" можете да свалите логовете за достъп през HTTP, HTTPS и FTP до хостинг акаунта. Логовете са архивирани (log.gz). След като свалите лог е необходимо да го разархивирате. След това можете да го отворите с текстов редактор (например Notepad++).

В "Логове на грешки" са налични записи от уеб сървъра Apache за последните 300 съобщения за грешки. Показва се информация за IP адреса на посетителя и URL адреса на сайта. Статистиката може да бъде полезна например за откриване на липсващи файлове във вашия сайт.

"Awstats" представлява инструмент за статистика. Чрез много и най-различни графики можете да проследите посещенията за сайта за различни периоди от време (за ден, за месец и др.), възможност да се проследят кои са най-посещаваните страници, как потребителите са достигнали до сайта, информация за клиентските устройва на потребителите и др.

В "Потребление на ресурси" можете да следите потреблението на сървърни ресурси от акаунта.

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Проверка, статус и особености на кеширането в SuperCache
  В случай че извършвате прецизна настройка на SuperCache, при тестване на опциите му от голяма помощ ще са специалните HTTP статус хедъри, които ще получавате. Системата на SuperCache е настроена... »
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg