https://help.superhosting.bg/wp-manager-restore-from-backup.html
 • bg
 • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Възстановяване на архив - WordPress Manager by SuperHosting

WordPress
wordpress, wp manager, wordpress manager, wordpress manager by superhosting, restore wp, restore wordpress

През това меню можете да възстановите WordPress сайт от последно генерирания системен бекъп на хостинг акаунта.

За да възстановите от архив определен WordPress сайт, може първо да го изберете. Ако не изберете инсталация и достъпите това меню, ще видите всички WordPress сайтове, които може да се възстановят, но системата не ги засича като налични вече в хостинг акаунта (наскоро изтрити).

Датата на последния системен бекъпПреди да извършите възстановяване проверете датата на системния архив в поле "Дата на последния системен архив".

info-iconВажно: При възстановяването на архив информацията се презаписва. В случай че са извършвани промени след датата на архива, тези промени няма да бъдат запазени.

Възстановяване на сайт от последния системен бекъпМожете да изберете какво да се възстанови от архива - само файловете (1), само базата данни (2) или и двете. Поставете или премахнете отметката пред съответната опция.

В случай че наскоро сте изтрили WordPress инсталация, в края на страницата, в раздел Други инсталации, ще се генерира списък с изтритите инсталации.

След като възстановяването приключи, ще получите потвърждение по имейл (3). Моля, въведете валиден имейл адрес, на който да получите съобщение, след като архивът бъде възстановен.

Стартирайте възстановяването с Възстановяване.

Статията се отнася за: хостинг услуги с контролен панел cPanel и WordPress Manager by SuperHosting

500px270px
SuperHosting.BG
  WordPress
 • Активиране на Redis в WordPress (с Redis Object Cache)
  В WordPress може да бъде активирано кеширане с Redis, чрез ползване на допълнителен плъгин. Има различни плъгини, които дават възможност за ползване на Redis в WordPress, два от които са... »
 • Ръчна промяна на URL адреса (домейна) на WordPress сайт
  Преди да преминете към промяна на URL адреса на вашия WordPress сайт, трябва да имате предвид как и къде точно е записан той в базата данни. Така ще можете да... »
 • Активиране на Redis в WordPress (с W3 Total Cache)
  В WordPress може да бъде активирано кеширане с Redis, чрез ползване на допълнителен плъгин. Бележка: Преди да активирате Redis във вашия сайт, уверете се, че Redis е активиран в cPanel ->... »
 • Инсталация на WP-CLI
  WP-CLI е инсталиран на всички сървъри за споделен Linux хостинг, при СуперХостинг.БГ. В cPanel -> WordPress Manager by SuperHosting -> WP-CLI можете да видите дали WP-CLI е активиран за хостинг... »
 • Активиране на SSL - WordPress Manager by SuperHosting
  През WordPress мениджъра можете, с един клик на мишката, да инсталирате SSL сертификат и да го конфигурирате за работа с вашия WordPress сайт. Преди да е възможно да инсталирате SSL сертификат,... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg