https://help.superhosting.bg/wp-manager-restore-from-backup.html
  • bg
  • en

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Възстановяване на архив - WordPress Manager by SuperHosting

WordPress
wordpress, wp manager, wordpress manager, wordpress manager by superhosting, restore wp, restore wordpress

През това меню можете да възстановите WordPress сайт от генерирани системни бекъпи на хостинг акаунта.

За да възстановите от архив определен WordPress сайт, може първо да го изберете. Ако не изберете инсталация и достъпите това меню, ще видите всички WordPress сайтове, които може да се възстановят, но системата не ги засича като налични вече в хостинг акаунта (наскоро изтрити).

Датата на последния системен бекъпВ поле "Дата на последния системен архив" се вижда датата на последно генерирания системен бекъп.

info-iconВажно: При възстановяването на архив информацията се презаписва. В случай че са извършвани промени след датата на архива, тези промени няма да бъдат запазени.

Възстановяване на файлове и база данни от избран бекъпМожете да изберете какво да се възстанови от архива - само файловете (1), само базата данни (2) или и двете. Поставете или премахнете отметката пред съответната опция.

Изберете от коя дата да е бекъпът, от който ще се извърши възстановяването.

Възстановяване на бекъпаВ случай че наскоро сте изтрили WordPress инсталация, в края на страницата, в раздел Други инсталации, ще се генерира списък с изтритите инсталации.

След като възстановяването приключи, ще получите потвърждение по имейл (3). Моля, въведете валиден имейл адрес, на който да получите съобщение, след като архивът бъде възстановен.

Стартирайте възстановяването с Възстановяване.

Статията се отнася за: хостинг услуги с контролен панел cPanel и WordPress Manager by SuperHosting

500px270px
SuperHosting.BG
All rights reserved © 2005-2019 , www.superhosting.bg