https://help.superhosting.bg/backup.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Правите ли Backup (архив) на информацията на сървърите?

Backup (архив)
бекъп, backup, архив, archive

Всички данни на клиентите се архивират в системни бекъпи, които се запазват на допълнителни Backup сървъри. Архивирането се извършва няколко пъти седмично. Минималният брой на системните бекъпи, които се съхраняват, зависи от ползваната хостинг услуга.

Допълнителна информация за параметрите можете да намерите в сравнителната таблица на хостинг плановете.

info-iconВ контролния панел cPanel на всички Linux хостинг планове, предлагани от СуперХостинг.БГ, можете да работите с архивите на хостинг акаунта през Backup Manager by SuperHosting. С Backup мениджъра можете бързо и лесно да възстановявате файлове, директории, бази данни и да сваляте системен архив на хостинг акаунта.

info-iconБързо и навременно възстановяване на данни от бекъп, по заявка от клиент, се предлага към хостинг планове СуперПро и СуперХостинг.

500px270px
SuperHosting.BG
  Backup (архив)
 • cPanel Файлов мениджър - Архивиране на файл/директория
  Опцията за компресиране и архивиране във Файловия мениджър в cPanel, може да се ползва за създаване на архивно копие на файлове и директории. За да създадете архив първо достъпете Файловия мениджър... »
 • Backup Manager by SuperHosting
  В контролния панел cPanel на всички Linux хостинг планове, предлагани от СуперХостинг.БГ, е възможно да работите с архивите на хостинг акаунта. През Backup Manager by SuperHosting можете да генерирате, свалите... »
 • Възстановяване на сайт (файлове и/или база данни) от архив
  В контролния панел cPanel на всички Linux хостинг планове, предлагани от СуперХостинг.БГ, можете да работите с архивите на хостинг акаунта през Backup Manager by SuperHosting. С Backup Manager by SuperHosting можете... »
 • Генериране на пълен бекъп (full backup)
  През контролния панел cPanel, за управление на хостинг акаунти от СуперХостинг.БГ, можете да генерирате и свалите пълен бекъп на данните в хостинг акаунта. Препоръчително е да се генерира бекъп винаги преди... »
 • Сваляне на архив на Home директорията
  През контролния панел cPanel, на всички Linux хостинг планове, може да се свали архив на home директорията на хостинг акаунта. Home директорията съдържа всички директории и файлове на уеб сайтовете, както... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg