https://help.superhosting.bg/restore-site-from-backup.html
  • bg
  • en

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Възстановяване на сайт (файлове и/или база данни) от архив

Backup (архив)
възстановяване на сайт, възстановяване на бекъп, възстановяване на файлове, възстановяване на данни, възстановяване на база данни, restore backup, restore files, restore db

В контролния панел cPanel на всички Linux хостинг планове, предлагани от СуперХостинг.БГ, можете да работите с архивите на хостинг акаунта през Backup Manager by SuperHosting.

info-iconС Backup Manager by SuperHosting можете бързо и лесно да извършите възстановяване на сайт, файлове, директории, бази данни и да сваляте системен архив на хостинг акаунта.

info-iconСъдействие по възстановяване на сайт от бекъп се предлага безплатно към хостинг планове СуперПро и СуперХостинг.


Ръчно възстановяване на данни от архив

Възстановяване на файлове и директории

Ако имате свален/записан архив на компютъра и желаете да възстановите информация от него ще е необходимо първо да го разархивирате.
• Разархивира се файла cpaneluser.tar.gz.
• Има още един файл, който трябва да се разархивира – homedir.tar – където се съдържат файловете на хостинг акаунта (public_html). След като се разархивира файла homedir.tar, ще се появи директорията public_html.

За да възстановите файловете на вашия сайт е необходимо да ги качите в хостинг акаунта ползвайки FTP. Информация как да качите файлове в акаунта, можете да намерите в статията FileZilla – Качване на сайт през FTP (българска версия).

Възстановяване на бази данни

Ако имате свален/записан архив на компютъра и желаете да възстановите информация от него ще е необходимо първо да го разархивирате.
• Разархивира се файла cpaneluser.tar.gz.
• В разархивираната папка се намира директория mysql, където се съдържат базите данни (като .sql файлове).

За да възстановите базата данни на сайта е необходимо да направите импорт на .sql файла.

Импорт на база данни може да се направи през контролния панел cPanel -> phpMyAdmin.

Информация как можете да направите импорт на база данни може да намерите в тази статия: Импорт / експорт на база данни през контролен панел cPanel

500px270px
SuperHosting.BG
All rights reserved © 2005-2019 , www.superhosting.bg